Top 3 van bijzondere bestemmingen voor een bedrijfsjubileum of teambuildingreis.

Hier zijn drie verrassende stedentrips die minder bekend zijn, maar geweldig kunnen zijn voor een lang weekend bedrijfsuitje met een groep:

Krakau – Polen

Krakau is een prachtige stad met een rijke geschiedenis, charmante architectuur en een levendige sfeer. Het historische centrum van Krakau staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en biedt tal van bezienswaardigheden, zoals de Wawel-kathedraal en het Koninklijk Kasteel. Jullie kunnen een bezoek brengen aan de indrukwekkende zoutmijnen van Wieliczka, een rondleiding maken door de Joodse wijk Kazimierz en genieten van traditionele Poolse gerechten en drankjes in lokale restaurants. Krakau is ook een goede uitvalsbasis voor een excursie naar het Auschwitz-Birkenau concentratiekamp.

Porto – Portugal

Porto is een charmante stad gelegen aan de kust van Portugal. Het staat bekend om zijn historische wijken, kleurrijke huizen en de productie van de wereldberoemde portwijn. Jullie kunnen een bezoek brengen aan de schilderachtige wijk Ribeira, de indrukwekkende Dom Luis I-brug oversteken en de beroemde porthuizen aan de rivier de Douro verkennen. Porto biedt ook mogelijkheden voor boottochten op de rivier, wijnproeverijen in de kelders en het verkennen van de nabijgelegen wijngaarden. Het is een stad vol karakter en heeft een ontspannen sfeer die perfect is voor een lang weekenduitje.

Tallinn – Estland

Tallinn is de hoofdstad van Estland en een stad vol middeleeuwse charme. Het oude stadscentrum van Tallinn is goed bewaard gebleven en biedt prachtige straten, historische gebouwen en gezellige pleinen. Jullie kunnen een wandeling maken door de smalle straatjes van de oude stad, een bezoek brengen aan de imposante Alexander Nevsky-kathedraal en genieten van het panoramische uitzicht vanaf de Toompea-heuvel. Tallinn biedt ook mogelijkheden voor teambuildingactiviteiten, zoals een middeleeuwse workshop waar jullie traditionele vaardigheden kunnen leren, of een bezoek aan de KGB-gevangenis, die een glimp geeft van de Sovjetgeschiedenis.