Air Cruise Around the world

Air Cruise Around the world

Een unieke belevenis

De wereldreis laat je kennismaken met diverse culturen, exotische eilanden, wereldnatuurwonderen, architectonische kunstwerken en fascinerende steden. Je bezoekt historische steden zoals Cartagena in Colombia, Santiago in Chili, Yogyakarta in Indonesië en Udaipur in India. De weergaloze natuur van de Amazone in Peru, de nationale parken van Noord-Australië en de imposante rijstterrassen en oeroude bossen op Java zullen een onuitwisbare indruk op u maken. Je gaat heerlijk ontspannen op Bora Bora, één van de mooiste eilanden van de Polynesische Archipel. Op Paaseiland wordt je meegezogen in het mysterie van de talrijke torenhoge stenen beelden die al eeuwenlang over het eiland waken en op Java zul je versteld staan van het grootste boeddhistische bouwwerk ter wereld, de Borobudur.

Een privévliegtuig

Met Air Cruise Collection reis je met je eigen vliegtuig en heb je, waar mogelijk, een VIP afhandeling met snelle check-in procedures. Dus geen lange rijen, wachttijden op de luchthavens en verschillende overstappen. Wij brengen je via de kortste route direct naar je bestemmingen.* Wij zijn niet gebonden aan vaste vliegroutes, daarom zijn wij in staat unieke reisschema’s te creëren. Op deze manier ontdekt u de mooiste bestemmingen ter wereld op een ongeëvenaarde manier.

Deze air cruise zal worden uitgevoerd per Boeing 757-200ER VIP. Dit type vliegtuig is veruit de populairste variant van de 757. Dankzij de efficiënte turbofanmotoren kan het vliegtuig opstijgen vanaf een relatief grote hoogte en korte startbaan. En omdat het een afstand van 6300 km (3.900 mijl) kan afleggen, is het zeer geschikt voor zowel binnenlandse als transcontinentale vluchten. De vleugels zijn geoptimaliseerd om de luchtweerstand te verlagen, zodat de brandstofefficiëntie hoger wordt.

De hotels

Je verblijft in de meest luxueuze hotels ter wereld. Op basis van een strenge selectieprocedure selecteren wij eersteklas hotels voor je. Van elegante tot bijzondere hotels, je zult genieten van maximaal comfort, service en gastvrijheid. Soms bezoekt je een bepaalde bestemming die, vanwege het unieke karakter, onderdeel moet zijn van de reis. Dat kan bijvoorbeeld een afgelegen locatie betreffen waar niet veel hotels aanwezig zijn, dan kiezen wij het best beschikbare hotel.

Prijsinformatie

24-daagse Air Cruise ‘Around the World’
Reissom 89.995,-

De 24-daagse Air Cruise ‘Around the World’ vindt plaats van 20 oktober t/m 12 november 2024.

Er is slechts plaats voor 58 personen op deze exclusieve reis. Mocht je interesse hebben in deze reis, laat het me dan snel weten.

De reisverrijker
Moniek Bos-Bouwman


Eikenlaan 24
3481 CN Harmelen

Mobiel: 06-20851033
Email: moniek@dereisverrijker.nl
KVK: 30260131

 

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m Zondag van 07.00 – 22.00 uur.

In geval van spoed kunt u mobiel altijd een boodschap achterlaten en dan bel ik u zo snel mogelijk terug.

Of u kunt bellen met het hoofdkantoor in Den Haag telefoon: 070-3141831 (uitsluitend in noodgevallen te gebruiken)

Heeft u nog verdere vragen? Wilt u langskomen of vindt u het fijn dat ik bij u langskom, maak dan een afspraak!