Boeken is begonnen..

De week na de vakantiebeurs. Voor ons Travel Counsellors betekent dat altijd de maandag een leveranciersdag. Een dag waarbij je volgestopt wordt met informatie van leveranciers die nu toch in Nederland zijn, die ons heel graag willen zien en hun product of landen kennis met ons willen delen. Ik bezoek die dagen graag, want er zijn altijd nieuwe dingen of leveranciers waar je niet meer aan had gedacht. De tips die zij vaak geven over leuke hotels of excursies zijn zo waardevol. Maandag was dus zo’n volle dag met speeddates van 15 minuten per leverancier.

Dinsdag moest ik dan ook alles even laten bezinken en ben ik mijn dag begonnen met een flinke wandeling. En daarna weer door. De tijd van boeken is echt aangebroken. De mails komen binnen en iedereen is heerlijk met zijn vakantie bezig.

Afgelopen jaar merkte je al dat Spanje en Portugal erg vol waren. Dat zal voor dit jaar nog veel erger worden. Dit zijn toch wel de grootste bestemmingen waar iedereen heen wil. Je moet dus nu je slag slaan. Maar hou rekening met hogere reissommen, want die Spanjaarden en Portugezen zijn niet gek en hebben de prijzen een beetje (boel) opgeschroefd.

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie plekjes, wat dacht je van Thailand. Erg stabiel momenteel. Door de rouw periode is het allemaal erg rustig en kun je hier heel goed rondreizen. Dit heb ik zelf afgelopen november nog mogen ervaren.

Maar ook erg populair zijn Canada en Zuid Afrika. Vluchten naar die bestemmingen raken ook steeds voller. En ik kan het niet vaak genoeg zeggen, hoe voller een vlucht hoe duurder de vluchtprijzen. Voor dezelfde stoel betaal je zo al €100/€400,- per persoon meer. Vroeg boeken loont. En je kunt vluchten al 11 maanden van te voren boeken.

Het is dus nu tijd om je slag te slaan. Hulp nodig bij het vinden van de juiste reis. Stuur me een mailtje met al je wensen, budget, aantal dagen etc. en ik stuur je een aantal leuke suggesties. Zonder veel stress en zonder al die uren op internet, help ik je 123 aan een heerlijke vakantie met jou wensen. (moniek@travelcounsellors.nl)