Corona virus

Corona virus

Coronavirus en Reizen.

Deze onverwachte situatie is nog nooit eerder voorgekomen. Vrijwel de hele wereld is op slot. Een grote mate van overmacht. Scholen sluiten, cafés en restaurants gaan dicht, maar hoe zit het nu met jouw vakantie?

Wij als Travel Counsellors zitten er bovenop en proberen de veranderingen zo goed mogelijk in de gaten te houden en te monitoren. Klanten die vandaag, morgen of overmorgen vertrekken hebben onze eerste prioriteit.

Zolang er geen negatief reisadvies is naar jouw vakantiebestemming en de luchtvaartmaatschappij de reis volledig uitvoert,  is er geen reden tot kosteloos annuleren. Deze reizen gaan gewoon door. Durf of wil je niet gaan, dan kun je kosteloos omboeken naar een latere periode (dat hebben de reisaanbiedders aangegeven). We gaan dan samen kijken naar een alternatieve datum. (soms is de reis dan duurder omdat het een andere reisperiode is). Het genoemde Coronavoucher zullen ook wij gaan invoeren.

Gelukkig komen er uit Azië inmiddels betere berichten, geen nieuwe besmettingen en mensen die weer herstellen (de meeste mensen herstellen trouwens met lichte klachten). Dat is positief en daar zijn we natuurlijk blij mee. Voor de rest van de wereld moeten we nog even door de zure appel heen bijten.

In deze onzekere tijden sta ik 24/7 voor mijn klanten klaar, is ons moto We Care, en met alle hulp vanuit ons hoofdkantoor zorgen we dat onze klanten ook terug naar huis kunnen. Degenen die nog op vakantie gaan tot 31/3 hebben met mij contact gehad. Voor de periode daarna hou ik alles strak in de gaten en zal ik contact opnemen om te bespreken hoe we de situatie gaan aanvliegen.

Heb je niet bij mij je reis geboekt, maar weet je het even niet meer en wil je toch advies, neem contact met me op, dan probeer ik je zo goed mogelijk te helpen. Wie weet kan ik dan  jouw volgende reis samen met je boeken. Voor iedereen is dit een bijzonder zware tijd en strijd, maar we houden de moed erin.