Costa Rica 2019 start

Costa Rica 2019 start

Na het succes van Zuid Afrika had ik al aangegeven dat de volgende kidsreis naar Costa Rica zal gaan in 2019.
Hier heb ik dan gister ook al een start voor gemaakt. Waarom?
Costa Rica is in de zomer immens populair en ik wil natuurlijk de juiste accommodaties en de leukste route.
Gisteravond heb ik dan weer eens contact gezocht met onze lokale reisagente in Costa Rica Noortje. We hebben 1.5 uur lang gezellig zitten kletsen over de afgelopen reis en hoe we de reis voor Costa Rica nog beter kunnen aanpakken. Een super leuke brainstormsessie, waarbij we allebei steeds enthousiaster werden. Noortje gaat nu voor mij (ons) de komende tijd een leuke reis, met veel natuur, dieren, actie en mooie accommodaties met zwembad in elkaar zetten.

Het mooie van deze bestemming is dat we de hotels ook al van te voren kunnen bespreken en dan de prijs kunnen geven, zodat er niet later nog wat aan de accommodaties zal veranderen.

Voorlopig zetten we in op een gezelschap van 26 personen, das ongeveer 6 a 7 gezinnen of auto’s. Want ook deze reis is dus weer individueel maar toch ook samen. Overdag reis je lekker met je eigen gezinnetje en ’s avonds zijn we altijd samen, kunnen de kinderen elkaar weer lekker op zoeken en kunnen wij volwassenen gezellig tafelen.

De reis zal plaats vinden in de zomer van 2019, de laatste week juli vertrek voor 3 weken.
Heb jij interesse om mee te gaan, laat het me weten dan zet ik je op de lijst en zal je als eerste alle informatie ontvangen. Want vol = vol.

Ps. dit mooie filmpje vond ik op youtube en geeft een mooi beeld van Costa Rica.