Wat is dat nou een persoonlijk Travel Counsellor?

Wat is dat nou een persoonlijk Travel Counsellor?

Wat is dat nou een persoonlijk Travel Counsellor?

Toen ik voor het eerst mijn eigen bedrijf begon als reisadviseur, vroegen enkele mensen me “wat doe je nu precies?” En “waarom is een reisadviseur anders dan een andere reisagent?” Ik zal het hier nogmaals proberen uit te leggen.

Waarom is Travel Counsellors het best bewaarde geheim?
Travel Counsellors is een van ’s werelds grootste reisorganisaties met thuiswerkende reisadviseurs. Dat geeft me de mogelijkheid om mijn eigen reisorganisatie te runnen en betekent dat ik volledige financiële bescherming voor mijn klanten heb (de beste die ik ooit heb gezien). Als reisadviseur kan ik persoonlijke service van begin tot eind bieden.

Wat is een reisadviseur?
In alle eerlijkheid, er zijn veel verschillende namen voor een Travel Counsellor! Algemeen gezegd ben ik een reisagent en verkoop ik vakanties. Maar ik ben een beetje anders dan de gemiddelde agent: door mijn enorme ervaring met vele, verre reizen, en de kennis met  het boeken hiervan, weet ik precies hoe ik verschillende bedrijven en systemen moet gebruiken om de allerbeste reizen te organiseren. Ik kan ingewikkelde routes samenstellen, zonder hulp van een derde partij die extra kosten met zich meebrengt en daardoor kan ik voor mijn klanten een perfecte vakantie boeken. Deel uitmakend van een wereldwijd bedrijf betekent dat we exclusieve tarieven hebben voor 1000 hotels en heel veel vluchten, en door te zoeken naar de beste deals en mooiste plaatsen neem ik alle stress bij de klant weg.

Waarom is mijn service zo persoonlijk?
Als Travel Counselor werk ik lokaal, ontmoet ik mijn klanten persoonlijk, breng ik de tickets langs en hou contact voor, tijdens en na de vakantie. Ik ben de vaste contactpersoon: van start tot finish ben ik 24/7 beschikbaar. Geen after-sales teams, geen callcenters, niet in de wachtrij zitten en daarbij hou ik steeds volledige steun van een team van het hoofdkantoor. Door het persoonlijke contact met mijn klanten begrijp ik hun behoeften – bekijk de beoordelingen op mijn website en ik kan wel zeggen dat al mijn klanten enthousiast zijn over mijn persoonlijke service.

Ik geloof echt dat ik meer ben dan een reisagent, mijn reiskennis is onbetwistbaar. Ik heb al veel van de wereld gezien en ik heb ontzettend veel hotels bezocht.

Daardoor kan ik zeker over mezelf zeggen dat ik weet wat een geweldige vakantie maakt. Ik zet net dat extra stapje om ervoor te zorgen dat de klant de juiste reis krijgt. Ik luister, en na een goed gesprek bepaal ik welke offerte ik  uitbreng, afgestemd op de juiste reis. Ik boek geen standaardreis uit een brochure (hoewel dat natuurlijk altijd kan), maar ga op zoek naar die elementen die de reis uniek maken en die volledig op de wens van de klant aangepast zijn. Er zijn geen extra kosten verbonden aan mijn persoonlijke service, ik werk op commissiebasis en ik ontvang betaling zodra de vakantie is geboekt.

In welke fase u ook bezig bent met het regelen van uw vakantie, ik bied alles tussen advies over een bestemming tot een volledige offerte. Test mijn kennis en mijn prijzen zelf: bel of mail me vandaag nog! Een offerte is vrijblijvend.