Koffer bijna helemaal ingepakt!

Koffer bijna helemaal ingepakt!

Thailand wordt mijn volgende avontuur. Aanstaande woensdag vertrek ik voor een kleine 10 dagen naar deze mooie bestemming. In een vogelvlucht gaan we een aantal bekende bezienswaardigheden zien, zoals Bangkok, River Kwai en Ayutthaya. Maar we bezoeken ook twee minder bekende eilanden Koh Chang en Koh Kood.

Tijdens mijn reis zal ik, waar wifi, proberen mijn ervaringen met jullie te delen. Ik heb er in ieder geval zin in.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten