New York eindelijk

New York eindelijk

Ken je dat zo’n bestemming die al jaren op je bucketlist staat en iedere keer komt er wel wat tussen, zijn er geen leuke aanbiedingen of werd ik niet ingeloot voor een famtrip (zoals wij dat in onze wereld noemen).

En dan ben je aan het puzzelen voor een klant en kom je een super aanbieding tegen naar New York. Oke, manlief kan geen vrij  meer krijgen, maar deze kans kan ik toch niet laten lopen. Met wie kan ik daar dan naartoe. Natuurlijk mijn twee lieve vriendinnetjes Marjoke en Therese. Een plan voor New York in combi met IJsland daar hebben we het al eerder over gehad.

Zo gezegd zo gedaan de halve zondagmiddag via de app van alles doorspreken, kosten, vrije dagen, kinderopvang. We moeten binnen 24 uur beslissen, want dan moet het ticket geprint zijn en de stoelen gaan al heel hard. Vandaag was dan ook nog even een spannend dagje, ging het allemaal lukken en ja hoor om 16 uur kwam het verlossende woord, printen maar die tickets.

We gaan, eindelijk New York here I come. En we doen er gewoon ook nog twee nachtjes IJsland bij ook. Een gratis stopover mag in het ticket, dus ook daar nog even zoeken naar een leuk voordelig hotelletje. En natuurlijk moeten daar de nodige excursies bij, dus daar moeten we ons nog even in verdiepen, maar de grote lijnen staan.

Wij hebben er zin in!!