Ontmoeting groep Zuid Afrika

Ontmoeting groep Zuid Afrika

Afgelopen zondag was het dan zo ver. De groep waar we mee naar Zuid Afrika gaan kwam bij elkaar in Safaripark Beekse Bergen. De meeste kende elkaar niet, dus in het begin wel even spannend of het allemaal wel zou klikken.

Voor diegene die het nog niet eerder op mijn blogs hebben gelezen. Komende zomer gaan we met 6 gezinnen naar Zuid Afrika. Flotielje rijden! Overdag ben je lekker met je gezin op pad en ’s avonds is iedereen gezellig bij elkaar en vooral de kinderen hebben iedere avond een maatje om lekker te zwemmen, voetballen en vooral lol te maken. Een concept wat nog niet op de Nederlandse markt is, dus voor mij tijd om eens uit te proberen.

Maar goed, safaripark Beekse Bergen dus. Om 11.00 uur hadden we afgesproken bij de ingang van het park. Zo gezegd zo gedaan, iedereen was bijna op tijd. De kids moesten eerst even aftasten, maar dat ging eigenlijk al heel snel super goed. De twee meisjes in de groep hadden iets meer tijd nodig om tot elkaar te komen. Maar goed dat zijn ook gelijk de twee jongste deelnemers.

Na een blik op de kaart een kort overleg was er al besloten hoe de dag werd ingedeeld. Een wandeling naar de andere kant van het park, wat eten in het restaurant, dan met de boot weer terug naar het begin van het park om daar op de bus te stappen voor een heel rondje met de safaribus.

En wat hebben wij geboft met het weer. Iedereen heeft genoten en nog veel meer zin gekregen in onze zomervakantie. Maar ons eerst volgende evenement is een BBQ om de laatste details te bespreken, wie neemt wat mee. Hoe laat spreken we af op Schiphol, noem maar op.