Tedje stelt zich voor

Tedje stelt zich voor

Hoi allemaal,

Ik wil me graag even voorstellen, mijn naam is Tedje en vanaf nu reis ik samen met Moniek de hele wereld over. Ik heb ontzettend veel zin in onze eerst volgende reis en die begint deze week al. We vertrekken vrijdag richting Italie, waar we maar liefst 5 weken zullen rondtrekken. En natuurlijk ga ik je daar alle mooie plekjes laten zien. Via de bestaande blogs van Moniek gaan we jou leuke tips geven voor je volgende vakantie. Dus hou vooral de komende tijd de website in de gaten of volg ons op Facebook.

Tot snel.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten