Thuisvaccinatie

Thuisvaccinatie

Zoals jullie weten gaan wij komende zomer naar Zuid Afrika. Een land waar je zonder inentingen niet naar toe kan. Ik vind het zelf al vreselijk die prikken, laat staan mijn kinderen. Nou ik heb de ultieme tip. Laat zo’n arts lekker bij je thuis komen, in je eigen vertrouwde omgeving.

Hoe werkt het precies. Je brengt een bezoekje aan de site en daar kan je gelijk globaal zien wat je voor je reisbestemming nodig hebt. Vervolgens meld je je aan en maak je via een link die je per mail krijgt een afspraak in hun systeem.

Op de afgesproken tijd komt de arts bij je thuis. Samen nemen jullie nog even het hele reisplan door en je krijgt een advies op maat. De arts heeft alle medicatie al bij zich en met een paar tellen is het klaar. De prikken zijn gezet, je prikkenpaspoort wordt ingevuld en je kunt op reis. Je kunt nog wat extra vragen stellen en er wordt nog wat advies gegeven over het reis met kinderen, mocht je dit willen.

Het mooie is dat de afspraken gewoon van ’s morgens tot ’s avonds gepland worden, dus ook als je alle dagen werkt, komt de vriendelijke man (of vrouw) gewoon bij je thuis. En de rekening gaat eerst naar je zorgverzekering en komt dan via hun weer bij jou. Dus mocht je verzekering de prikken vergoeden hoef je er niet eens voor te betalen.