Vakantiebeurs

Begin januari is altijd de grootste reisbeurs in de reisbranche van Nederland. De vakantiebeurs is vandaag weer begonnen. En wel met de vakdag. Ieder jaar verbaas ik me er toch weer over dat de beurs kleiner en kleiner wordt. Ook dit jaar weer. Als je echt informatie over je vakantie wilt verzamelen moet je niet echt hier meer zijn. De meeste verkeersbureau’s hebben geen stand meer. Er staan wat losse accommodaties en wat grotere reisorganisaties. Zonde, want ik vond het altijd heerlijk om hier 1 of meerdere dagen overheen te struinen en zoveel mogelijk informatie te vergaren. Gelukkig hebben we nu onze vakbladen nog. Maar vooral de kennis die je in de landen hebt opgedaan. Die is in deze tijd van zulke essentiële  waarde.

Het klinkt misschien allemaal negatief, maar zo bedoel ik het helemaal niet. Begrijp me niet verkeerd. Een simpele zonvakantie is inderdaad makkelijk te boeken via internet. Maar wil je al wat meer dan alleen zon, zee en strand dan is het toch wel handig om iemand te hebben die weet waar ie over praat. Welke afstanden kan je nu afleggen, het ene land is zeker het andere niet. En waar vind je nu die leuke plekjes. Die bijzondere accommodaties. Welke excursies moet je zeker vooraf boeken. En hoe veilig is dat internet boeken precies? Internet gooit je vol met informatie waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar heb ik soms zelfs al last van, terwijl het  voor mij dagelijkse kost is.

En wat ben ik dan blij dat ik zoveel kennis en lokale agentschappen om me heen waardoor ik mijn klanten de juiste reis kan aanmeten. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. I LOVE MY JOB.
En pas wanneer jij je ideale vakantie hebt geboekt ben ik tevreden.

Dus heb je advies en hulp nodig bij het vinden van jou reis laat het me dan weten, dan gaan we samen aan de slag.