Vietnam presentatie

Vietnam presentatie

Een aantal jaar geleden ben ik op uitnodiging van mijn leverancier in een klein deel van Vietnam geweest. Wat is dit een mooie bestemming en leuk om gister even bijgepraat te worden over Vietnam. De corona regels zijn vervallen, je kunt dus weer vrij reizen naar deze mooie bestemming. Wel handig is om goed te checken welk gedeelte je wil doen, want ze hebben in verschillende seizoenen verschillende weer types. Zo moet je nooit in onze zomer in het zuiden een strandvakantie aan je verblijven plakken. Het is hier namelijk regenseizoen en veel op het strand liggen is er dan niet bij.

Bij deze presentatie was ook Mai Nguyen aanwezig zij heeft een boek gemaakt met Vietnamese gerechten. En zij vertelde meer over verschillende regio’s die dan ook verschillende keukens hebben. Uit eigen ervaring weet ik dat je in Vietnam ontzettend goed kan eten. Van echt Vietnamees (streetfood) als Westerse restaurants.

Binnenkort ga ik eens zitten met Mai en mijn leverancier voor Vietnam reizen om te kijken of we een kleine groepsreis kunnen samenstellen welke helemaal gericht is op streetfood, cultuur en beleving.

Heb jij interesse in zo’n reis? Laat het me dan vooral weten, dan hou ik je op de hoogte.

Deze meeting is anoniem en puur ter inventarisatie, je wordt niet benaderd na het geven van een antwoord. Lijkt deze reis je wel wat? Dan mag je me altijd benaderen via het contactformulier.

De reisverrijker
Moniek Bos-Bouwman


Eikenlaan 24
3481 CN Harmelen

Mobiel: 06-20851033
Email: moniek@dereisverrijker.nl
KVK: 30260131

 

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m Zondag van 07.00 – 22.00 uur.

In geval van spoed kunt u mobiel altijd een boodschap achterlaten en dan bel ik u zo snel mogelijk terug.

Of u kunt bellen met het hoofdkantoor in Den Haag telefoon: 070-3141831 (uitsluitend in noodgevallen te gebruiken)

Heeft u nog verdere vragen? Wilt u langskomen of vindt u het fijn dat ik bij u langskom, maak dan een afspraak!