Vroegboeken

Vroegboeken

Vroeg boeken loont!

De zomervakantie is weer voorbij en jij bent nog heerlijk aan het nagenieten, maar toch is het alweer tijd om na te denken over je volgende vakantie in de zomer van 2024. Ik adviseer altijd voor verre bestemmingen je reis op tijd te boeken. Vluchten kunnen al 11 maanden van te voren geboekt worden, wat zorgt voor de meest voordelige vluchttarieven. Sommige populaire excursies zijn snel volgeboekt en die leuke accommodaties zijn ook altijd snel weg. Ook voor hotels geldt tegenwoordig hoe meer kamers er zijn verkocht, hoe hoger de prijs per kamer wordt.

Laten we samen jouw volgende zomervakantie regelen. Ik help je graag verder met de meest ideale route en meest leuke excursies. Waar wacht je nog op, mail me vandaag nog.

Kijk op de site onder ‘mijn reizen’ voor verschillende reisinspiraties.

Herm en Sark

Het kleine eiland Herm – slechts 2,5 km lang en 1 km breed en nog nét niet onbewoond – kun je het beste omschrijven als een oase van rust. Er is geen verkeer; sterker nog, er zijn zelfs geen fietsen. Een prima bestemming dus om lekker te wandelen en de prachtige stranden, zoals het beroemde Shell Beach, te ontdekken. Langs de noordelijke kust vind je de kleine strandjes omgeven door donkere rotsformaties.

Op Sark lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. Gemotoriseerd verkeer kent dit eiland niet, op een paar tractoren na. De wegen zijn onverhard en de enige middelen van vervoer zijn hier dus de benenwagen, de fiets of de diverse paardenkoetsjes die klaar staan om met je op pad te gaan. Gewoon lekker in eigen tempo dus het eiland ontdekken (het eiland is klein genoeg om niet te verdwalen!) en je laten verrassen door de schoonheid van de natuur en stilte. Want mooi en stil is het tussen de valleien en de wilde bloemen… Zowel Herm als Sark zijn vanuit Guernsey per boot te bereiken.

De reisverrijker
Moniek Bos-Bouwman


Eikenlaan 24
3481 CN Harmelen

Mobiel: 06-20851033
Email: moniek@dereisverrijker.nl
KVK: 30260131

 

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m Zondag van 07.00 – 22.00 uur.

In geval van spoed kunt u mobiel altijd een boodschap achterlaten en dan bel ik u zo snel mogelijk terug.

Of u kunt bellen met het hoofdkantoor in Den Haag telefoon: 070-3141831 (uitsluitend in noodgevallen te gebruiken)

Heeft u nog verdere vragen? Wilt u langskomen of vindt u het fijn dat ik bij u langskom, maak dan een afspraak!