Workshop Portugal

Workshop Portugal

Afgelopen dinsdag was ik uitgenodigd door een goede leverancier om een informatie workshop bij te wonen over Portugal. Altijd interessant om extra kennis over een bestemming op te doen. Er zou ook iemand aanwezig zijn over de Azoren. Komt dat even mooi uit, ik heb net een offerte liggen voor klanten die die kant op willen.

Al vroeg rij ik in de file richting de Bilt. Blijft toch fijn thuis werken. Iedere dag file rijden is niets. Na een kopje thee beginnen we met de presentaties van de 5 verschillende regio’s. Portugal is zo’n divers land, van de mooie stranden aan de Algarve tot de wijnregio’s in het noorden. Je kunt hier leuke selfdrives maken, waarbij je afstanden niet al te groot hoeven zijn iedere keer dat je van hotel naar hotel gaat, waardoor je volop van de verschillende natuur en cultuur kunt genieten.

Maar de Azoren heeft toch wel mijn hart gestolen, wat een mooie bestemming. Je kunt er naar toe vliegen rechtstreeks vanaf Amsterdam of met TAP via Lissabon en dan kan je er nog een stedentrip aan vast plakken als je zou willen.

Om je een idee te geven hoe mooi het is en heb ik een korte rondreis eilandhoppen azoren voor je in elkaar gezet. Deze reis is natuurlijk helemaal naar eigen wens in te delen en afhankelijk van de binnenlandse vluchten. Heb je interesse mail me dan gerust dan maak ik een mooi voorstel voor je.