Aanbod

Hèt specialisme van de travelcounsellor.

In de reisbrochures staan mooie vakantie, maar niet diegene die u zoekt. Of u wilt een rondreis, maar de datum die in de brochure staat schikt u niet. U wilt graag langer blijven in de ene stad en korter in een andere. Sommige rondreizen willen u wel erg veel laten zien. En vakantie is immers vakantie, nietwaar? Geen nood, ik maak graag een reis voor u op maat. Op deze manier kan ik ook leuke extra’s toevoegen zoals een ballonvlucht of bijzondere excursie. Een speciale overnachting die niet in de boeken staat, ik zoek het voor u uit. Samen komen we tot de perfecte reis, toegesneden op uw wensen. Door mijn persoonlijke reisadvies ben je aan het juiste adres voor een reisbureau in en om Harmelen, thuis of op mijn kantoor.

 

Luxe reizen

luxereizen

Onbezorgd en in alle luxe op vakantie gaan. Iedereen verstaat iets anders onder luxe, maar over een ding zijn we het een: Het moet een speciale, onbezorgde en vooral onvergetelijke vakantie worden. Gaat u voorkeur uit naar prachtige hotels of juist een

kleinschalige droom accommodatie, op het parelwitte zandstrand. Hoort u al de palmbomen ruizen? Wat dacht u van een grote luxe villa, van alle gemakken voorzien; zwembad, sauna, helemaal voor u zelf!

U kunt privé excursies boeken: een ballonvlucht, paardrijden, aparte autohuur (limousine, oldtimer, cabrio) extreme sports (absailing, klimmen, kitesurfen)… Een golfvakantie in de dessert? Een balletje slaan tussen de kastelen van Schotland? Of weet u een mooiere plek? Vertel het mij!

U kunt er zelfs voor kiezen om een privé vliegtuig te huren, welke u naar uw bestemming naar keuze brengt. Dit zijn nog maar enkele voorbeelden. Laat u verbeelding tot u spreken. Vakantie geregeld tot in de puntjes is mijn specialiteit.

 

Pakketreizen:

pakketreizen

Wat is een pakketreis? Vlucht?Transfer?Accommodatie.

Dit kan zijn: een zonvakantie, wintersport of een georganiseerde rondreis. Eigenlijk alles wat door een reisorganisatie als pakket aangeboden wordt. Van actieve tot ontspannende vakantie. U denkt bij een pakketreis misschien snel binnen Europa, maar ook daarbuiten zijn veel mogelijkheden. Voordeel aan een pakketreis is dat u een reisleiding ter plaatse hebt en de reisorganisatie heeft de
highlights alvast voor u uitgezocht. Het nadeel is, het programma, accommodatie e.d. staat reeds vast en u kunt er niet van af wijken. Op de bestemming zelf kunt u vaak wel nog losse excursies boeken via u hostess ter plaatse.

Er is een groot diversiteit aan reizen, prijzen en aanbieders. Ik maak altijd een prijsvergelijking wanneer er een accommodatie naar wens is gevonden. Zo boekt u altijd bij de voordeligste reisorganisatie. Ook zeker niet onbelangrijk, u wilt van te voren weten of de accommodatie beloofd wat er in de gids staat. Daarom controleer ik deze altijd op zoover.nl voordat ik de accommodatie u offreer.

Travel Counsellors heeft met vrijwel elke grote reisorganisatie (Holland International, Sudtours etc.)

 

Cruises

cruise

Hoort u al de tune van Loveboat? Het is echt glimmer en glamour aan boord van de grote cruiseboten. Cruisen is in! En veel cruiseschepen hebben regelmatig zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Daar profiteert u direct van!

Aanboord van een cruiseschip ontbreekt het u aan niets. Er zijn verschillende restaurants aan boord, een disco, theater, bioscoop of
soms zelfs een indoor golfbaan!

Cruiseschepen vertrekken vanaf steden over de hele wereld. Wist u dat wij een eigen cruise terminal hebben in Amsterdam? Deze cruises varen over het algemeen richting de Baltische Staten, Rusland en Scandinavie.

Kleinere cruiseboten zakken de Europese rivieren af, zoals, de Rijn, de Moezel, de Seine of.. de Nijl! Wilt u lekker vijf dagen in eigen land varen? Ook hier zijn mooie reizen voor.

Tijdens een cruise doet u verschillende steden aan waar u heerlijk een dagje van boord kan gaan. U kunt vooraf of aanboord al aangeven met welke excursies u graag mee zou willen. Natuurlijk bent u er ook vrij in om op eigen gelegenheid de stad te verkennen.

Een cruise is een belevenis die u absoluut eens moet ervaren!

 

Stedentrip

stedentrip

Londen, Barcelona, Berlijn, Praag zijn een aantal van de populaire stedentrips. Er heerlijk een paar dagen of weekend tussenuit en toch cultuur opsnuiven, lekker flaneren op de Rambles, dan is een stedentrip een goede keuze.

Maar niet alleen Europa is in trek, wat dacht u van shoppen in NewYork of Beijing! Een pyramide bezoeken Cairo Oosterse sferen in Dubai. En echt relaxen doet u in IJsland, waar de natuurlijk warmtebronnen en geisers aanwezig zijn in luxe spa’s. Houdt u van musea? Dan moet u echt eens naar Washington! Alle musea van het Jeffersonian Institute (dat zijn bijna alle musea) zijn namelijk gratis!

Onze touroperators weten net die leuke hotels en plekken die je gezien moet hebben. Maak u niet druk om het openbaar vervoer, vervoerskaarten liggen voor u klaar.

Heeft u nu een leuke deal te pakken voor u vlucht (Easyjet, Ryanair) dan help ik u graag verder met de hotels, transfers en ook de excursie mogelijkheden.

 

Incentives:

Wilt u een leuke uitstap met uw personeel maken of met een groep vrienden een weekje weg. Een actief weekend in Nederland met de sportvereniging. Door de vele contacten in binnen- en buitenland is vrijwel alles te regelen. Van een complete reis met vluchten, transfers, hotel, excursies en natuurlijk de ontbijten, lunches en diners. U geeft precies aan wat de wensen van de groep zijn, het aantal deelnemers en het budget. Vandaar uit gaan we samen de reis in elkaar zetten. Iets wat u niet in de boeken terug vindt, maar geheel naar uw wensen wordt gemaakt.

 

Wintersport:

skiing

Bent u een fanatieke wintersporter of gaat u voor het eerst op de lange latten? Graag help ik u met het regelen van een leuk hotel of appartement, skipassen en indien nodig natuurlijk ook het materiaal.

Mijn eerste advies is, wees hier vroeg bij. Door middel van een voorboeking bent u wachtend Nederland voor. Zeker in de beruchte vakantie periodes is het lastiger om leuke en goede hotels of appartementen te vinden. Waar let u op bij het vinden van de juiste locatie? Uitdagende hellingen als snowboarder? Een halfpipe op de piste? Of zoekt u juist de rust en natuur liever op? Een gebied met verzekerde après ski? Ik weet precies waar u moet zijn.

Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italie zijn natuurlijk de grote onder de wintersportlanden. Heeft u wel eens gedacht aan Tjechie of Turkije, onbekender, maar aardiger voor u portemonnee. Ook Amerika en Canada staan hoof aangeschreven. Maar wilt u echt avontuurlijk gaan? Dan is Scandinavië de aanrader! Zweden (waaronder Lapland), Finland Noorwegen, … Ritjes met de hondenslee, rendieren, sneeuwscooters en natuurlijk het magische noorderlicht. En een Finse sauna beleefd u natuurlijk het allerbeste echt in Finland!

 

Groepen

Wat is er leuker dan met een (grote) groep vrienden of familie naar de wintersport te vertrekken. Speciaal voor groepen kan ik groepsaccommodaties regelen. Met of zonder keuken, u zegt het maar.