de reisverrijker

Ik ben jouw personal shopper voor reizen, ik regel alles, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten.

Reisdom, het nieuwe rijkdom!

Vind jij dat reisdom het nieuwe rijkdom is? Ik ook!
Reizen maken je leven rijker. Bijzondere ontmoetingen, te gekke plekken ontdekken, je verbazen over moeder natuur. Hiken, proeven, toeren, ruiken, voelen, beleven. Mijn missie is, jouw reis of vakantie te verrijken zodat je thuiskomt met prachtige verhalen en herinneringen voor het leven.

Hoe doe ik dat?

Als ervaren globetrotter ben ik thuis in de hele wereld.
Van onvergetelijke familiereis tot stijlvolle zakenreis, originele groepsreis, foodreis met vrienden, aantrekkelijke incentive en bedrijfsuitje waar nog lang over wordt nagepraat. Stuk voor stuk unieke belevingsreizen, samengesteld op jouw wensen, persoonlijk geselecteerd en door mij gecheckt.
Ik ben jouw personal shopper voor reizen. Ik regel alles, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten.

Wie ben ik?

Nadat ik het mijn secretaresse-diploma op zak had, ben ik toerisme gaan studeren.

Vol trots heb ik in oktober 1999 mijn HBO Management Toerisme diploma in ontvangst genomen.

Ik startte bij een zakenreisbureau, waarna ik al snel bij Wereldcontact reizen terechtkwam en waar ik met veel plezier gewerkt heb. De reiskriebels lieten mij echter niet los en ik vertrok met Maarten voor een ruim acht maanden durende wereldreis! Die  leidde ons via de westkust van Amerika naar Fiji om vervolgens bijna vijf maanden in Australië rond te trekken en te werken. Deze prachtige reis sloten we af met nog eens twee maanden rondreizen in Nieuw Zeeland.

Terug in Nederland zette ik mijn toeristische carrière voort bij QAS Holidays, dé specialist voor reizen naar Australië, Nieuw Zeeland en de Pacific. Op dit kantoor in Amsterdam heb ik met plezier ruim 3 jaar gewerkt. In verband met onze kinderwens stapte ik over van touroperating naar het reisbureau. In De Meern startte  ik als medewerker bij Tulip Travel om door te groeien naar Office Manager. Het was een uitdaging om ineens ‘de hele wereld’ te mogen verkopen. Het luisteren naar de wensen van de klant en het contact na de reis gaf mij veel voldoening én kennis over de vele verschillende bestemmingen. In 2006 werd onze eerste zoon Roan geboren, Luca volgde in 2008.

Na 3 jaar reisbureau ervaring besloot ik de reiswereld te verlaten en mijn succes elders te beproeven. Al snel bleek dat ik niet zonder de reiswereld kon en stuitte ik op een nieuw reisconcept van Kuoni. Hierbij heb ik vanuit huis reizen verkocht en klantcontact onderhouden buiten oorspronkelijke werktijden. Helaas was hun concept van korte duur maar deze manier van werken vond ik geweldig. Daarom sloot ik mij aan bij Travel Counsellors, waar ik als zelfstandig reisadviseur mijn eigen reisbureau beheerde en wederom de hele wereld mocht verkopen! Het voelde heerlijk. Dit is mijn passie.

In maart 2023 besloot ik dat het tijd was voor verandering en ik nog meer mijn passie wilde volgen. Ik wil eigen reizen samenstellen en jouw vakantie nóg persoonlijker maken. Helaas ging dit niet onder de Travel Counsellors vlag en daarom besloot ik om de sprong te wagen en zelf als touroperator verder te gaan. Ik organiseer en boek reizen voor iedereen die wil genieten van een zorgeloze en uitgedachte vakantie! Om mijn klanten toch alles aan te kunnen bieden ben ik in zee gegaan met VakantieXperts de Groot, hier kan ik voor jouw het reguliere touroperator aanbod boeken, mocht je niet te veel poespas op reis willen. Maar wil jij echt het ultieme uit je trip halen, dan ga ik voor jou op zoek naar de juiste match met lokale aanbieders op de bestemming.