Een rondreis haal je niet uit een boekje. Deze moet speciaal op jouw wensen worden gecreëerd.

Ik ben jouw personal shopper voor reizen, ik regel alles, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten.

Wat kan ik voor jouw betekenen? En hoe werkt het.

Ben jij een ambitieuze avonturier en een gedreven globetrotter op zoek naar authentieke ervaringen? Dan ben je bij De Reisverrijker aan het juiste adres.

Voor jou draait reizen om avontuur en het verkennen van nieuwe horizonten. Je geeft de voorkeur aan unieke belevenissen boven de gebruikelijke toeristische hotspots. Diepgaande reiservaringen zijn voor jou van onschatbare waarde, en je streeft naar het beste van het beste tijdens jouw reizen.

Het samenstellen van de perfecte reis kan echter een uitdaging zijn. Online bronnen en reisgidsen bieden vaak niet de diepgaande kennis en expertise die jij zoekt. Daarom sta ik klaar met persoonlijk advies en ervaring om jouw droomreis werkelijkheid te maken.

Als ervaren reiziger begrijp ik de zoektocht naar het allerbeste. Ik heb zelf gestaan waar jij nu staat, en heb alle ins en outs van mijn eigen reizen tot in detail uitgezocht. Met mijn expertise en toewijding zorg ik ervoor dat jouw reiservaring onvergetelijk wordt.

Ontdek de Perfecte Reiservaring met De Reisverrijker

Waar reizen meer is dan alleen maar bestemmingen afvinken op een lijstje. Bij mij draait het allemaal om het creëren van onvergetelijke ervaringen die aansluiten bij jouw wensen, behoeften en budget. Ik geloof in het luisteren naar mijn klanten, het bieden van maatwerkoplossingen en het toevoegen van een vleugje authenticiteit aan elke reis die ik organiseer.

Wat maakt mij anders dan andere reisbureaus? Het antwoord is simpel: mijn toewijding aan jouw tevredenheid en het leveren van een ervaring die verder gaat dan de standaard toeristische routes. Hier zijn een paar redenen waarom mijn klanten keer op keer voor mij kiezen:

  1. Persoonlijke Aandacht: Bij mij staat de klant centraal. Ik neem de tijd om naar jouw plannen, verlangens en dromen te luisteren. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke trektocht door de bergen of een ontspannen strandvakantie, ik zorg ervoor dat jouw reis perfect aansluit bij jouw verwachtingen.
  2. Maatwerkoplossingen: Geen enkele reiziger is hetzelfde, en daarom geloof ik niet in one-size-fits-all oplossingen. Ik ga door tot de offerte precies is zoals jij dat wilt. Of je nu op zoek bent naar een luxe verblijf in een vijfsterrenhotel of liever kiest voor een meer budgetvriendelijke accommodatie, ik zorg ervoor dat jouw reis perfect op maat wordt gemaakt.
  3. Authentieke Ervaringen: Ik geloof in het ontdekken van de ware essentie van een bestemming. Ik moedig mijn klanten aan om te genieten van de reiservaring, in plaats van alleen maar bezig te zijn met het afvinken van bezienswaardigheden. Ik help je bij het vinden van unieke activiteiten en verborgen juweeltjes die je zeker niet mag missen tijdens je rondreis.
  4. Budgetbewust: Ik begrijp dat reizen niet altijd goedkoop is, daarom houd ik rekening met jouw budget en bied ik oplossingen die betaalbaar zijn zonder in te leveren op kwaliteit. Ik zoek naar de beste deals en adviseer je over waar je geld kunt besparen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van jouw reiservaring.
  5. Eerlijkheid en Transparantie: Ik geloof in eerlijkheid en transparantie. Ik zal je nooit iets opdringen wat je niet nodig hebt, en ik zal altijd eerlijk advies geven, zelfs als dat betekent dat ik niet alle boekingen voor je regel. Mijn doel is om jou de best mogelijke reiservaring te bieden, zelfs als dat betekent dat ik sommige zaken aan jou overlaat om te regelen.

Bij mij draait het allemaal om het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan. Dus als je op zoek bent naar een reiservaring die verder gaat dan het gewone, dan ben ik er om je te helpen. Neem vandaag nog contact met mij op en laten we samen jouw droomreis werkelijkheid maken!

reisformulier

reisformulier

Nadat jij het reisformulier met alle wensen hebt ingevuld, ga ik voor je aan de slag! Ik kan niet wachten om mijn ideeën met je te delen.

reisvoorstel

reisvoorstel

Al mijn creativiteit stop ik in het reisvoorstel en koppel dit graag aan je terug. Kort bespreek ik wat ik voor jouw reis in petto heb!

verrijken

verrijken

Nadat jij al even wegdroomt met mijn reisvoorstel, kom je op allemaal gave ideeën voor op reis. En deze ideeën deel je natuurlijk met mij, met jouw ideeën en mijn ervaringen kan ik jouw reis écht verrijken!

boeken

boeken

Alle ideeën zijn bijgeschaafd de puntjes zijn op de i gezet. Het boeken van jouw reis ligt één klik van je verwijderd...

op reis!

op reis!

Ja, hier hebben we op gewacht! Nu hoef je alleen nog maar te genieten!

Wie is De Reisverrijker?

Passie voor reizen zit diep geworteld in mijn DNA. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe bestemmingen om te ontdekken, altijd in beweging, altijd klaar om te verkennen. Voor mij is een auto huren tijdens een vakantie een absolute must, omdat het me de vrijheid geeft om elk hoekje van een bestemming te verkennen. Ik geniet ervan om andere culturen te ontdekken en verborgen pareltjes te vinden, of ik nu reis als backpacker of verblijf in de meest luxe hotels.

Tijdens mijn eigen vakanties vind ik een goede balans belangrijk. Ik neem graag de tijd om lokale gerechten te proeven, om met mijn voeten in het zand te genieten van een heerlijke lunch en om uit te kijken over een prachtig helderblauwe zee. Thuis achter mijn laptop vind ik het heerlijk om mooie routes uit te stippelen voor klanten die net als ik op zoek zijn naar nieuwe ervaringen.

Daarnaast koester ik een speciale band met Griekenland, een plek waar ik meerdere keren per jaar kom. Hier verzorg ik de adoptiehondjes van een vriendin, wat voor mij een heerlijke manier is om verbonden te blijven met dit prachtige land. Mijn naam is Moniek Bos-Bouwman, en ik ben gepassioneerd over reizen en het delen van mijn ervaringen met anderen. Welkom bij De Reisverrijker, waar elke reis een uniek avontuur wordt.

Na het behalen van mijn secretaresse-diploma, heb ik mijn passie voor reizen omgezet in een studie toerisme. In oktober 1999 ontving ik trots mijn HBO Management Toerisme diploma.

Mijn loopbaan begon bij een zakenreisbureau en vervolgens bij Wereldcontact Reizen, waar ik met plezier werkte. Mijn onverminderde reislust resulteerde in een acht maanden durende wereldreis met mijn man, langs de westkust van Amerika, Fiji, Australië en Nieuw-Zeeland.

Terug in Nederland zette ik mijn toeristische carrière voort bij QAS Holidays, gespecialiseerd in reizen naar Australië, Nieuw-Zeeland en de Pacific. Na de geboorte van onze zonen Roan in 2006 en Luca in 2008, maakte ik de overstap naar Tulip Travel in De Meern, waar ik begon als reisadviseur en doorgroeide naar Office Manager.

Na drie jaar wilde ik mijn horizon verbreden en ontdekte ik een nieuw reisconcept bij Kuoni en later bij Travel Counsellors. In maart 2023 koos ik voor een nieuwe uitdaging en begon ik als zelfstandig touroperator bij De Reisverrijker, waar ik reizen op maat samenstel voor een zorgeloze en persoonlijke vakantie-ervaring. Met mijn ervaring en passie voor reizen, zorg ik ervoor dat elke reis een unieke en onvergetelijke ervaring wordt. Welkom bij De Reisverrijker, waar advies voortkomt uit ervaring en een diepe passie voor reizen.