Aangekomen in paradijs.

Na mijn Thai massage gisterochtend op naar de lunch. We wisselen van het ene mooie hotel naar het volgende nog mooiere hotel. Eenmaal ingecheckt stappen we in ins busje en gaan we naar een van de watervallen en zoeken we 3 caches. Missie volbracht weer 3 smilies op mijn kaart.

‘S Avonds eten we in het hotel met onze voetjes in het zand. We laten een wensballon op en genieten nog even van deze luxe en dit moment.

Vanmorgen vroeg een stevig ontbijt. Op naar de pier voor onze 1,5 uur op de speedboot naar Koh Kood. De zee is gelukkig rustig, mijn ontbijt werkt prima en we gaan over een mooie gladde zee. Allereerst komen we aan bij het verkeerde hotel. Verwarrend ook al die namen die op elkaar lijken. Maar niet getreurd, bekijken we hier ook nog even de kamers zodat de speedboot ins weer kan oppikken. Als we weer op zee zijn gaat de motor kapot en dobberen we een tijdje rond. Arme kaptein, maar hij krijgt ons veilig aan wal, ook wel paradijs genaamd.

We checken snel in en stappen in open trucks en gaan het eiland verkennen. Heerlijk onontdekt eiland, prachtige natuur, schattige kleine vissersdorpjes. Na een heerlijke vislunch gaan we naar een schitterende waterval, waar we even lekkere verfrissende duik kunnen nemen. Nog wat fotostops onderweg terug en lekker met een drankje op het terras van de laatste zonsondergang in Thailand genieten. Morgen een autorit van 8 uur terug naar Bangkok en met Ethiad via Abu Dhabi terug naar Amsterdam.