Air Canada Business Class

Air Canada Business Class

Business Class ervaring

Ik had het voorrecht om onlangs met Air Canada Business Class te vliegen en ik kan je verzekeren dat het een enorm fijne manier is om tijdens een lange vlucht zoveel ruimte te hebben. Vooral het feit je op een nachtvlucht vrijwel helemaal plat kunt en liggend slapen. Je voorzien wordt van een echt kussen en een dekbed.

Service en rust in de cabine

Bij binnenkomst in het vliegtuig heerst er gelijk rust in het afgesloten stuk van het vliegtuig waar de businessclass stoelen zich bevinden. Eenmaal je plekje gevonden heb je ruimte genoeg voor je tas, je hebt namelijk een eigen bagagevak, maar naast je ruime stoel is ook gelijk een tafel, waar je van alles op kan leggen. Er staat een flesje water voor je klaar en je kan al een drankje krijgen. De cabine personeel loopt al rond om te vragen wat je straks eenmaal hoog in de lucht wil gaan eten. En dit eten wordt dan netjes geserveerd op je eigen ruime tafel met een tafelkleed en porseleinenservice en ijzeren bestek.

Ruime stoelen

Je stoel kan je in vele standen zetten, van een beetje schuin tot helemaal plat. De stoelen zijn ook een stuk breder dan de stoelen in de economy, waardoor je voldoende ruimte hebt om in iedere comfortabele houding te zitten. Je benen worden ook ondersteunt doordat er een meklapbare voetensteun is, welke als je hem helemaal uitschuift een onderdeel van je bed is.

Entertainment

Ben je niet toe aan slapen, er ligt een grote koptelefoon voor je klaar en je kunt op je eigen grote flatscreen, films en series kijken of spelletjes spelen. Doordat de stoelen niet tegen elkaar aanstaan, maar allemaal met wandjes van elkaar gescheiden zijn heb je totaal geen last van je medepassagiers. Je zit eigenlijk in je eigen coconnetje.

Business class duur?

Ja het is duurder dan economy, maar voor zo’n €2200,- per persoon incl. ruimbagage heb je al een retourticket in de Business class naar Toronto in mei 2024. Het blijft zoals bij ieder ticket hoe eerder je een vlucht boekt hoe goedkoper die is.

De reisverrijker
Moniek Bos-Bouwman


Eikenlaan 24
3481 CN Harmelen

Mobiel: 06-20851033
Email: moniek@dereisverrijker.nl
KVK: 30260131

 

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m Zondag van 07.00 – 22.00 uur.

In geval van spoed kunt u mobiel altijd een boodschap achterlaten en dan bel ik u zo snel mogelijk terug.

Of u kunt bellen met het hoofdkantoor in Den Haag telefoon: 070-3141831 (uitsluitend in noodgevallen te gebruiken)

Heeft u nog verdere vragen? Wilt u langskomen of vindt u het fijn dat ik bij u langskom, maak dan een afspraak!