Alam Kita – Retreat

Alam Kita – Retreat

Samenwerken

In samenwerking met Alam Kita verzorg ik als persoonlijk reisadviseur de extra’s die jij tijdens je rondreis naar Indonesië wilt gaan maken.
Of het nu gaat om een compleet verzorgende rondreis of alleen de vlucht van en naar Alam Kita. Neem vooral een kijkje op mijn website over de manier hoe ik met en voor mijn klanten werk. Er zitten geen hoge kosten verbonden aan mijn advies en jou boeking via mij. Ik reken eenmalig €32,- administratiekosten en sta vervolgens 24/7 voor jou beschikbaar. We maken samen die unieke rondreis zoals jij hem voor ogen hebt.

Wacht niet langer en stuur mij verblijvend een email met jou wensen.
(moniek@travelcounsellors.nl)

 

Alam Kita

Alam Kita is een pracht- en krachtplek op Karimunjawa, Indonesië met als doel het faciliteren van Retreats. Een paradijselijk eiland in een oase van rust waar je helemaal tot jezelf kunt komen zonder alle prikkels uit het dagelijks leven. Margo Niestadt de initiatiefneemster van Alam Kita vertelt: “Toen ik de eerste keer op Karimunjawa kwam (januari 2016), kreeg ik gelijk het idee om hier iets dergelijks te starten.” Alam Kita biedt een plek voor mensen om weer in verbinding te komen met zichzelf. Een onderdompeling in liefde en zorg van mij en de mensen met wie ik samenwerk. ‘Zingeving’ en ‘Onthaasting’ worden bereikt via verschillende programma’s en activiteiten op het gebied van yoga, meditatie, massages en healinggerelateerde behandelingen.

* Alam Kita = Bahasa Indonesië voor “Onze Natuur”

Heb jij interesse in een verblijf op dit prachtige Retreat, klik hier.