Babetterway Griekenland reizen

Samenwerken

In samenwerking met Babette plannen we 1x per jaar een mooie wandelvakantie in het mooie Griekenland. Een week lang wandelen, genieten van de natuur en andere mensen en culturen leren kennen.
Maar Babette heeft ook een aantal eigen programma’s die je via haar kan reserveren. Ik kan dan voor jou de reis naar Griekeland regelen en eventueel een verlenging, auto huur of iets dergelijks.

Wacht niet langer en stuur mij verblijvend een email met jou wensen.
(moniek@travelcounsellors.nl)

Iets meer over Babette

Ik ben Babette van den Crommenacker, gastvrouw van Babetterplace in Griekenland.
Ik kom al sinds mijn geboorte in Griekenland en besloot in het prachtige dorp Olympiada mijn droom te gaan verwezenlijken. Ik kocht ruim twee jaar gelden een huis met een flink stuk grond eromheen, zodat ik zoveel mogelijk zelfvoorzienend kan leven. Back to Basics met Sunny de hond en mijn moestuin. Ik ervaar hoeveel rijker je bent als je minder nodig hebt, meer zelf verbouwd en meer met elkaar deelt en creëert, hoe belangrijk de verbinding is met het eten wat je tot je neemt en de kracht van de gedachten die je erbij hebt. Ik leerde zelf mijn eigen zaden in de grond te stoppen, groenten te verbouwen en er fantastische creaties mee te maken, mijn recepten deel ik graag met jullie!

Back to Basics Experience

Boeken voor een Back 2 Basics Experience in Olympiada Griekenland is vanaf nu mogelijk. Let op, wel beperkte plaatsen beschikbaar!

Ontsnappen aan dagelijkse prikkels en perikelen? Een ander soort leven ervaren? Een stap terug doen en tegelijkertijd meehelpen met de aanleg van de eetbare tuin? Je eigen vis vangen en klaar maken, heb je dat ooit al eens gedaan? Het idee is misschien raar te bevatten, maar eigenlijk hoort het bij het leven. Je eigen eten verzamelen en gereed maken om je eigen lijf er mee te voeden. Een ervaring die je mee draagt voor de rest van je leven. Kom gezellig langs bij BabetterPlace en ervaar de Back to Basics Experience!

BabetterPlace: dé plek om te leven op de meest eenvoudige manier in Olympiada, een fantastisch mooie plek in mijn geliefde Griekenland.

Je thuis tijdens deze Basics Experience is op loopafstand van zee, strand, bergen en beschermd natuurgebied. Hier ervaar je stilte, ruimte, eenvoud en een vriendelijke sfeer. Daarnaast zijn er additionele opties, zoals meehelpen in de moestuin en samen BabetterPlace opbouwen in ruil om mee te eten van alles wat beschikbaar is

Kom en ontdek hoe rijk je bent als je terug gaat naar de basis. Terug naar alles wat momenteel beschikbaar wordt gegeven door Moeder Natuur.

Voor de Basic Experience krijg je:

slaapplek
warme douche
ontbijt
gebruik van de wasmachine

Meer informatie vind je op haar website.