Floridays Resort Orlando

Dit aantrekkelijke resort ligt in Orlando aan de bekende International Drive. De pretparken van Walt Disney World liggen op slechts 15 minuten rijafstand. Er zijn tevens pendeldiensten naar Sea World en Walt Disney World. Het winkelcentrum Orlando Premium Outlets ligt op circa vijf 5 minuten rijden van het resort. Het complex beschikt over een waterpark en activiteitenruimte en is bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen.

Men heeft een ruime keuze uit appartementen en suites met twee of drie slaapkamers en een kitchenette. Bij het zwembad is een Pool bar & Grill voor kleine maaltijden en drankjes.

Belangrijk: bij deze accommodatie is een verplichte resort fee van toepassing voor het gebruik van bepaalde faciliteiten. Deze resort fee dient door de klanten ter plaatse te worden betaald. Bij een aantal Phenix leveranciers worden prijzen aangeboden waarbij de resort fee wel is inbegrepen. Controleer de gegevens in Phenix en informeer jullie klanten hierover bij het aanbieden van deze accommodatie.