Vlog Genua

 

Een verrassende mooi stad is Genua, ik heb er van genoten en kom er graag nog een keertje terug.

De schitterende havenstad aan de Italiaanse Rivièra, Genua! Hoewel we hier maar een paar uurtjes hebben tijdens onze cruise, is er tijd genoeg om deze betoverende stad te verkennen en te genieten van alles wat het te bieden heeft.

Stap van boord en duik meteen in de levendige sfeer van Genua. Maak een wandeling door de kronkelende straatjes van de oude stad en bewonder de prachtige architectuur, van kleurrijke gebouwen tot indrukwekkende historische monumenten. Een absolute must-do tijdens je korte verblijf is een fietstocht door de stad. Spring op een fiets en verken de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de majestueuze kathedraal van San Lorenzo en de levendige haven. Het is de perfecte manier om in korte tijd zoveel mogelijk van Genua te zien. En een gids kan je zoveel informatie wat echt enorm waardevol is tijdens je korte verblijf.

En laten we het eten niet vergeten! Geniet van een heerlijke Italiaanse espresso in een gezellig café en proef lokale lekkernijen zoals focaccia en pesto Genovese – je smaakpapillen zullen je dankbaar zijn!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust in onderstaand formulier, dan neem ik snel contact met je op.