De Reisverrijker Pareltjes

Jakes hotel

Treasure Beach

Treasure Beach, waar ruige natuur en gracieuze mensen samenkomen in een unieke gemeenschap. Jakes is niet zomaar een hotel; het is het kloppende hart van de buurt waar lokale inwoners, Jamaicanen van overal en reizigers van over de hele wereld elkaar ontmoeten. Hier vind je een kleurrijke mix van persoonlijkheden, van Floyd de visser tot Sally de kunstenaar en Liz de boer, en wij doen er alles aan om deze bijzondere plek te behouden zoals ze altijd is geweest.

Het is geen plek om gewoon af te vinken, maar om steeds opnieuw van te genieten. Het landschap mag eenvoudig lijken, maar de charme zit in de details: Treasure Beach is een warme ontmoetingsplek voor reizigers van over de hele wereld.

De Bungalows, cottages en villas

Gelegen in St. Elizabeth, biedt dit hotel unieke huisjes met uitzicht op de oceaan, een eigen restaurant en een spa. De open indeling van de huisjes bij Jakes Hotel zorgt voor een luchtige sfeer.

Hoe dicht liggen de Oceanfront Bungalows bij het water? Zo dichtbij dat je vanaf het dek kunt vissen! De bungalows brengen de natuurlijke kleuren en texturen van de omgeving naar binnen: het heldere turkoois van de zee, het levendige groen van de palmbomen, en het wit-goud van de schelpen.

Of je cottage nu op het terrein van Jakes staat of in de buurt, elk heeft een unieke stijl. Alle huisjes hebben twee of drie slaapkamers, een complete keuken en een buitendouche. De meeste liggen direct aan de oceaan, met diverse plekken om te lezen, slapen, zonnebaden, drinken en zwemmen – en meerdere plekken met uitzicht op het water om te dineren en rond te hangen.

Jack Sprat Restaurant

Jack Sprat is de hotspot, waar zowel de lokale bevolking als Jakes-gasten genieten van verse gegrilde zeevruchten en pizza’s met toppings zoals pepperoni, kreeft en gemarineerde kip. Er is ook een ijssalon en regelmatig vreugdevuren op het strand, waardoor iedereen zich aangetrokken voelt tot de ontspannen, feestelijke sfeer.

Met geweldige muziek, een luchtig buitenterras met uitzicht op de oceaan, en mensen die backgammon spelen, voelt het altijd als een feest. Bovendien vind je er de handige Jack Sprat ATM. Jack Sprat is een echte smeltkroes waar je politieagenten, studenten, de lokale burgemeester en bezoekers van over de hele wereld ontmoet, omringd door de klanken van geweldige muziek en de sfeer van een klassieke rumbar.