De Reisverrijker Pareltjes

Kololo Game Reserve

De Big Five zien en tegelijk vrij en veilig wandelen en fietsen tussen het Afrikaanse wild.

Kololo is een groot, malariavrij en kindvriendelijk, natuurreservaat waar het ongevaarlijke Afrikaanse wild vrij rondloopt. Vanuit je kamer wandel en fiets je vrij en veilig het reservaat in. Kololo Game Reserve maakt deel uit van Welgevonden Game Reserve, een nog groter natuurreservaat en het verblijf van de Big Five en heel veel ander groot en klein Afrikaans wild.

Heerlijk avontuurlijk en comfortabel genieten in de Afrikaanse bush.

Een verblijf op Kololo is niets minder dan een avontuur: Je bent omringt door de Afrikaanse bush waar het wild vrij rond loopt. Koedoes, wildebeesten, impala’s en wilde zwijnen, ze lopen regelmatig langs het terras van je kamer, chalet of villa, op zoek naar water en voedsel. Ook tijdens een wandeling of fietstocht door het reservaat kom je oog in oog komen te staan met deze dieren.

Kleinschalig

Op het terrein staan 15 chalets en villa’s die elk ruimte bieden aan 2, 4 of 6 personen. Elk gebouw heeft zijn eigen prachtige locatie in de bush of in het parkachtige landschap. Alle accommodaties beschikken per slaapkamer over een eigen douche en apart toilet, een eigen terras en een ruim voorziene (buiten)keuken, inclusief thee/koffiespullen en natuurlijk gratis wifi.