De Reisverrijker Pareltjes

La Casita

Vakantie met kinderen in kleinschalig vakantiepark

Het kleinschalige vakantiepark La Granja de Antonio in Andalusie met slechts 14 vakantiewoningen is volledig gericht op families met jonge kinderen. Het biedt alle faciliteiten om jou en je kinderen een relaxte vakantie te bezorgen.

Rust en een persoonlijke benadering

Het park heeft de opzet van een karakteristieke zuid Spaanse ranch door de typerende bouwstijl en witgepleisterde muren.
Hier heerst rust en het Andalusische landleven is ongerept. Zonovergoten dagen, heldere nachten en schitterende landelijke vergezichten. Een paradijsje op slechts 30 min. vanaf vliegveld Malaga!

De eigenaar spreekt Nederlands, dus al je wensen bespreek je in je eigen taal.

Kindvriendelijk

Voor kinderen is er een apart babybad (25cm diep). Er is speelgoed kinderfietsjes en een uitgebreide speeltuin met o.a. een klimrek en speelhuisje. Voor de oudere kinderen is er o.a. een jeu de boule baan, badminton, tafeltennis of volleybal. We hebben verschillende dieren zoals vogels en katten.

Liever een villa?

Wanneer je wilt genieten van rust en privacy tijdens je vakantie, is het ook mogelijk om in een van de verschillende vakantiehuizen in Zuid Spanje te verblijven. Deze vakantiehuizen hebben een privé zwembad zodat je tijdig kunt afkoelen van het heerlijke zonnetje dat in Zuid Spanje schijnt.

De vakantiehuizen zijn volledig afgeschermd van de buitenwereld. Je hebt dus geen last van mede-toeristen of nieuwsgierige buren die je continu in de gaten houden.