Lefkas

Lefkas

Een van de mooiste eilanden van Griekenland

Ontdek het paradijselijke eiland Lefkas, ook wel Lefkada genaamd, een van de Ionische eilanden. Ontdek mooie watervallen, leuke dorpjes, prachtige natuur en geweldige stranden, zoals Egremni en Porto Katsiki. Naast watersport is het eiland ook bijzonder geschikt om te wandelen en  mountainbiken.

Sivota;

is een van de mooiste dorpjes van Lefkas. Het ligt in een mooie baai met zeilboten. De groene baai is omgeven door o.a. olijf- en dennenbomen. De promenade langs het water heeft leuke winkeltjes en uitstekende restaurants. Er is zoveel keus, dat je iedere avond in een ander restaurant kunt eten. In het dorp zijn meerdere kleine supermarkten. Huur een bootje, waarmee je de omliggende eilanden kunt verkennen.

 

Afteli;

Het strand van Afteli is mooi maar klein en heeft smaragd groen water. Perfect om te snorkelen. De zee is hier kalm wat er voor zorgt dat je het hele seizoen kunt zwemmen. Er is een leuke beachbar waar je ook ligbedden en parasols kunt huren.

 

Restaurant  tip!

Op zoek naar een unieke beleving? Breng dan een bezoek aan restaurant Amente, gelegen op een groene heuvel in Drymonas met een adembenemend uitzicht op de westkust van het eiland en de azuurblauwe zee. De ideale plek om te relaxen, te genieten van heerlijk eten en een van de beste plekken op het eiland om de zonsondergang te bekijken. Hier creëert men de illusie van een diner in de wolken.

 

De reisverrijker
Moniek Bos-Bouwman


Eikenlaan 24
3481 CN Harmelen

Mobiel: 06-20851033
Email: moniek@dereisverrijker.nl
KVK: 30260131

 

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m Zondag van 07.00 – 22.00 uur.

In geval van spoed kunt u mobiel altijd een boodschap achterlaten en dan bel ik u zo snel mogelijk terug.

Of u kunt bellen met het hoofdkantoor in Den Haag telefoon: 070-3141831 (uitsluitend in noodgevallen te gebruiken)

Heeft u nog verdere vragen? Wilt u langskomen of vindt u het fijn dat ik bij u langskom, maak dan een afspraak!