Los Angeles to Vegas

Vanaf Düsseldorf reizen we via Londen naar Los Angeles. Een reis van bijna 24 uur incl. douane, ophalen auto en het nachtelijke ritje naar ons mooie hotel. Fijn dat de vooraf bestelde telefoonkaart netjes voor ons klaar ligt bij de receptie. Zo hebben we de hele reis gewoon internet. Altijd handig als we even de route willen opzoeken of dat ene leuke plekje wat we thuis al gevonden hadden. We duiken snel onder de wol, omdat we op zijn van vermoeidheid. Ondanks de goede vlucht met British Airways.

We zijn natuurlijk op tijd wakker, lekker even douchen en dan naar Santa Monica Beach voor een ontbijtje en wat rondkijken. De volgende stop is Hollywood Blvd, waar we even de sterren bewonderen.  Om zo dicht mogelijk bij de letters te komen rijden we Hollywood in en dat lukt aardig.

Tegen de middag rijden we naar Las Vegas. Een rit van 4 uur. Net voor Las Vegas is een gek kunstwerk gemaakt. Als je het niet weet, rij je er zo langs en zie je het niet eens vanaf de snelweg. Ik was er op gestuit tijdens het vele zoeken op Google, naar dingen die we op deze reis niet mochten missen. Het kunstwerk staat zo’n 20 minuten buiten Las Vegas op de route vanaf of naar Los Angeles.

Als we in Vegas aankomen blijkt het een drukte van jewelste. Dat is het natuurlijk altijd al, maar nu is er een of andere grote hockeywedstrijd en kan Vegas kampioen worden. De jongens nemen een frisse duik in het zwembad, ondanks dat het hier zo’n 30 graden is, vinden ze het toch te koud en zijn ze er snel klaar mee.

Vanavond nog even snel de Las Vegas Strip op  (de boulevard waar alle bekende casino’s en hotel liggen) om alle gekte te bekijken, voor we tegen negenen waarschijnlijk weer instorten door de jetlag.