De Reisverrijker Pareltjes

Makumu Private Game Lodge

Stap binnen in een wereld van ongeëvenaarde luxe en natuurlijke schoonheid bij Makumu Private Game Lodge, gelegen op een majestueuze heuveltop met panoramisch uitzicht over het adembenemende bushveld landschap. Met slechts zes prachtig ingerichte suites, bieden ze een exclusieve ervaring voor maximaal twaalf gasten, waar comfort, stijl en privacy samenkomen in perfecte harmonie.

Laat je betoveren door de unieke inrichting van elke suite, geïnspireerd door de rijke culturen van Afrika, van de levendige kleuren van de Ndebele-stam tot de traditionele motieven van de Zulu en de verborgen verhalen van de Bosjesmannen.

De lodge is niet zomaar een bestemming – het is een avontuur op zich. Gelegen aan de zuidelijke grens van het Kruger National Park, is de reis hier naartoe al een ervaring op zich. Met alleen toegang voor 4×4-voertuigen en de afgelegen ligging, belooft het een ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven.

Ervaar de betovering van de Afrikaanse bush op een unieke manier met zijn unieke faciliteiten. Van het romantische kaarslicht ’s nachts tot de verkwikkende buiten douche die je één laat worden met de natuur, tot aan de fotografische bunker iThumbela, waar je oog in oog komt te staan met wilde dieren terwijl ze zichzelf hydrateren bij de drinkplaats – elk moment bij Makumu is een moment om te koesteren.

Maak je klaar voor een reis vol avontuur, luxe en onvergetelijke momenten. Laten we nu je verblijf bij Makumu Private Game Lodge boeken tijdens een onvergetelijke rondreis in Zuid Afrika.