Mauritius part 2

Rond de middag vertrekken we naar ons volgende hotel. Het mooiste hotel van deze reis. Een resort gelegen in een reservaat. Tussen de mangrove liggen prachtige villa’s met 1 tot 5 slaapkamers. De restaurants op het complex zijn heel goed. Wateractiviteiten zijn inclusief. Heerlijke ligbedden op het strand, en binnenkort kun je met een speedboot naar het eilandje in de buurt  en in alle rust op het strand genieten van de zon en de zee. Het water is echt kraakhelder blauw. We hebben hier een rustige middag en eten ’s avonds met de manager.

De komende twee dagen doen we een aantal inspecties en slapen in verschillende hotels van hotelketen Lux. We mogen gebruik maken van de gratis watersportmogelijkheden die alle hotels hebben en ook mogen we een half uurtje lessen bij een golfmaster.

Voordat we vertrekken naar ons laatste hotel, brengen we een bezoekje aan park Casela. Een soort dierentuin, waar je ook kan ziplinen, quad rijden en andere spannende dingen. We gaan een uur quad rijden door het safaripark en terwijl we zebra’s aaien, worden we aangevallen door een struisvogel.

Dan is de week alweer om en vandaag vertrekken we weer richting Nederland met een overnachting in Londen.

Mauritius is een prachtige bestemming met verschillende soorten hotels. Je kunt er veel activiteiten ondernemen, genieten van zon en zee. De temperatuur is hier altijd rond de 25 graden.