Mobiele Paspoort Controle USA

“Vliegensvlug door de Amerikaanse Douane: Ontdek de Mobile Passport Control App!”

Ik ben altijd op zoek voor jouw naar het vereenvoudigen van je reisbelevenis. Onlangs stuitte ik op de mobile passport controle app en in deze blog ga ik je er meer over vertellen.

Met de Mobile Passport Control (MPC) app voor Amerika en de rest van de Verenigde Staten kun je makkelijk peasy door de douane. Je hoeft alleen maar wat standaard vragen te beantwoorden voordat je aankomt, en dan krijg je een soort van QR-code. Met die QR-code mag je in een andere rij gaan staan bij de douane, waardoor je vaak minder lang hoeft te wachten en sneller door de douane heen bent.

De Mobile Passport Control app is pas sinds 2024 beschikbaar voor reizigers naar Amerika. Als je van tevoren de app downloadt en invult, mag je in een speciale rij gaan staan als je aankomt in Amerika. Dat betekent meestal minder wachten dan in de normale rij. En het beste van alles is dat het helemaal gratis is. Je hebt alleen internet in Amerika nodig, maar dat is niet moeilijk te vinden.

Voor wie is deze app? Nou, als je met een ESTA, een U.S. paspoort, een Canadees paspoort of een Green Card reist, kun je de Mobile Passport Control app gebruiken.

Voordat je naar Amerika gaat, kun je alvast een profiel aanmaken voor jezelf en je reisgenoten. Vooral handig voor families! Je kunt maximaal 12 profielen op één telefoon hebben. Je reisgenoten hoeven de app niet zelf te downloaden, dus dat scheelt weer wat gedoe.

Hoe werkt het dan? Simpel! Download de app van tevoren uit de App Store of de Google Play Store. Vul je gegevens in en die van je reisgenoten als je die hebt. Kies het juiste reisdocument en beantwoord de vragen. Als je eenmaal geland bent, open je de app en stuur je je formulier in, en maak je een foto van jezelf. Makkelijk toch? Oh, en onthoud, zelfs als je de app gebruikt, moet je nog steeds je paspoort laten zien.

Dus als je naar Amerika gaat en de rijen bij de douane wilt vermijden, dan is de Mobile Passport Control app je beste vriend!

Als je net zo enthousiast bent als ik over het verkennen van Amerikaanse en de handige trucs om het reisproces te vergemakkelijken, dan sta ik klaar om je te helpen bij het plannen van je droomreis naar de Verenigde Staten. Onder mijn reisverslagen lees je meerdere ervaringen die ik heb opgedaan op deze mooie bestemming.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust in onderstaand formulier, dan neem ik snel contact met je op.