Op Reis met de Kids: Van TikTok naar Avontuur

Tegenwoordig zit de jeugd altijd op hun mobieltje, kijkend naar YouTube, TikTok en weet ik veel wat meer. Er wordt zoveel gepost dat ze heel veel leuke reisdingen tegenkomen. Mijn kinderen halen vaak inspiratie vandaan van deze platforms en wanneer we een bestemming hebben gekozen, vliegen de ideeën ons om de oren.

Zo herinner ik me onze reis naar IJsland een aantal jaar geleden. De oudste had gehoord van een vliegtuigwrak dat ergens op een zwart strand lag. Natuurlijk stond er niet bij dat dit 4 km heen en 4 km terug wandelen was, maar gelukkig bleek er ook een gave quadbike tour naartoe te gaan. Zo gezegd, zo gedaan: dit hebben we dus ingepast in het schema.

Het is geweldig om te zien hoe betrokken kinderen kunnen zijn bij het plannen van een reis. Ze vinden het fantastisch om zelf dingen op te zoeken en aan te dragen. En ja, soms betekent dat wat extra avontuur voor de ouders, maar het levert altijd mooie herinneringen op.

Dus, laat je kinderen los op hun mobieltjes en ontdek samen de verborgen schatten van jullie volgende vakantiebestemming!

 

Heb je nog vragen? Stel ze gerust in onderstaand formulier, dan neem ik snel contact met je op.