De Reisverrijker Pareltjes

Orpheus Island Lodge

Luxe resort in Great Barrier Reef

Orpheus Island is een natuurreservaat op het Great Barrier reef met 1 mooie kleinschalige luxe accommodatie. Zonder televisie, telefoon, dagjesmensen of kleine kinderen kan je onverstoord genieten. Orpheus Island Lodge biedt een geweldige gastvrije service en allerlei mogelijkheden om de omgeving rond het eiland te verkennen; zowel op land als in het water. Orpheus Island Lodge is met witte stranden en de exclusieve locatie een ideale accommodatie voor een romantische get-away.

Restaurants

Het restaurant van Orpheus Island Lodge ligt beschut in de tropische vegetatie en biedt deels uitzicht over de oceaan. De inrichting is stijlvol, met meubelstukken in warme kleuren. De geprezen cuisine is van hoge kwaliteit, met veel verse vis, tropisch fruit en exotische delicatessen. Je kunt in het restaurant ook ontbijten, lunchen en luxe picknickmandjes laten klaarmaken voor een middag op een verlaten strand. Voor een unieke diner-ervaring kies je voor het arrangement ‘dining with the tides’. Dit houdt in dat je romantisch met z’n tweeën dineert op de pier of op de steiger van Orpheus Island Lodge.

Alles op het water

Tegen een meerprijs kan je verschillende schitterende duikexcursies maken naar het beroemde Great Barrier Reef. Ook voorbij het rif kan je sensationele duikexcursies ondernemen. Met een boot kan je vissen op de oceaan en met de catamaran kan je een ‘drie eilanden’ tour maken. Daarnaast kan je ook op eigen gelegenheid langs de eilanden varen met een kajak of kano.

Hoe kom je er?

Orpheus Island ligt op slechts 80 km ten noorden van Townsville, toegankelijk via een helikoptervlucht. Maar ook vanaf Cairns gaan de helikoptervluchten naar Orpheus Island. Wat is er niet mooier dan een senic transfervlucht naar je accommodatie.