De Reisverrijker Pareltjes

Paliokaliva Apartments and Villas

Het Paliokaliva Apartments and Villas is rustig gelegen te midden van olijfboomgaarden

Op 1 km van de populaire badplaats Tsilivi en op slechts 600 meter van een zandstrand. De accommodatie beschikt over een zwembad, een restaurant met uitzicht op zee en traditionele, natuurstenen villa’s met gratis WiFi.

Alle villa’s zijn voorzien van warme kleuren, natuurlijke materialen en houten plafonds. Elk huis bestaat uit 1 of 2 slaapkamers, een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en een eetkamer. De villa’s beschikken over 1 of 2 badkamers en een eigen terras met uitzicht op de olijfboomgaard.

Niet ver van de stranden

Het zwembad met kinderbad biedt hydromassagefaciliteiten. U kunt gratis parkeren bij Paliokaliva Apartments and Villas. Op verzoek zijn er schoonheidsservices, zeiltochten en yogalessen beschikbaar.

De villa’s bevinden zich op een klein eindje rijden van diverse stranden en op slechts 6 km van de stad Zakynthos. Het klooster van Dermatousa, het culturele dorp Skalia en het nautisch museum zijn enkele van de bezienswaardigheden in de buurt. De luchthaven van Zakynthos ligt binnen 15 minuten rijden.

Schildpadden seizoen op Zakynthos

Elk jaar, meestal tussen mei en september, komen de vrouwelijke schildpadden aan land om hun eieren te leggen in het zand. De eieren worden begraven in nesten die ze graven op het strand. Ongeveer twee maanden later komen de eieren uit en graven de pasgeboren schildpadjes zich een weg naar boven en rennen naar de zee.