Panama & Colombia workshop

Workshop Panama en Colombia

Ik ben onlangs naar een workshop geweest waar ik werd ondergedompeld in de wonderen van twee geweldige bestemmingen: Panama en Colombia. En ik moet zeggen, ik ben echt weggeblazen door alles wat ik heb ontdekt!

Laten we het eerst hebben over Panama. Dit land heeft zoveel te bieden, van het iconische Panamakanaal tot de adembenemende regenwouden en paradijselijke eilanden. Het Panamakanaal alleen al is een technisch hoogstandje dat je gezien moet hebben. En als je van natuur houdt, zul je dol zijn op het verkennen van de diverse flora en fauna in nationale parken zoals het Soberanía National Park. En laten we de prachtige eilanden van Bocas del Toro niet vergeten, perfect voor ontspanning onder de zon.

En dan hebben we Colombia. Wat een verrassing! Dit land heeft een ongeëvenaarde diversiteit aan landschappen, van het weelderige Amazoneregenwoud tot de indrukwekkende Andesgebergte en prachtige stranden aan de Caribische en Pacifische kust. En laten we de unieke Tatacoa-woestijn niet vergeten, een ware oase van rust en schoonheid.

Maar dat is nog niet alles! Ik heb ook een spannende nieuwe reiservaring ontdekt: een riviercruise over de Magdalena-rivier in Colombia. Een 7-daagse reis vol avontuur en ontdekking, waarbij je langs historische steden zoals Mompox en Girardot vaart en de lokale cultuur en natuurlijke pracht verkent.

Ben je net zo enthousiast als ik? Laten we samen jouw droomreis naar Panama, Colombia of zelfs die epische riviercruise plannen! Ik sta klaar om je te helpen bij het plannen van een onvergetelijke reiservaring. Neem vandaag nog contact met me op voor meer informatie en laten we samen op avontuur gaan!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust in onderstaand formulier, dan neem ik snel contact met je op.