Ready for take off

Ready for take off

Morgen is het zo ver, ik mag weer een groep begeleiden. Dit zijn echt de leuke dingen, althans dat vind ik. Met deze groep mensen ben ik 2 jaar geleden naar Riga gereisd. Je kunt die verhalen terug vinden in de blogs op mijn website. Dit keer gaan we naar Alesund in Noorwegen.

Alle voorbereidingen zijn gedaan, het hotel is geboekt, de transfers zijn geregeld, de restaurants weten precies wat iedereen wil eten en zorgen voor naambordjes op de tafels.

Vrijdag heb ik een privé boot voor ze gecharterd en gaan we Geirangerfjord in varen. En zaterdag stappen we in de bus om na 3 uur aan te komen bij een zalmenkwekerij, een van de leveranciers van de groep. Hier krijgen we onder andere een rondleiding.

De laatste fase was nu de online check-in en natuurlijk mijn koffer inpakken. Morgen ontmoet ik iedereen op Schiphol.

Wil jij nou ook met een eigen groep een reis organiseren, dan ben je volgens de Nederlandse wet gelijk touroperator met alle verantwoordelijkheden van dien. Iets wat je niet moet willen. Daarom is het heel verstandig om je persoonlijke reisadviseur in te schakelen. Als service bied ik mijn klanten altijd aan om mee te gaan als tourleader en vaak zijn ze daar erg blij mee. De organisator kan daardoor ook lekker genieten van de reis, want ik neem al het regelwerk op me.
Met elkaar kijken we hoe we de reis het beste kunnen samenstellen, uiteraard is dit wel afhankelijk van het budget.

Heb jij een groepsreis op de planning staan, met je bedrijf of een stel vrienden? Laat het me weten en ik help je verder.