De Reisverrijker

Verrijker 4

Actief Chalkidiki (5 dagen/4 nachten)

 

 

Dag 1 – aankomst Ierisssos

Aankomst in ons hotel in Ierissos. De middag lekker relax voor een wandeling langs het strand of in het stadje. Einde van de dag hoor je hoe laat je morgen zal beginnen aan je kajaktour, dit i.v.m. de het weer en de zee.

 

Dag 2 – Kajak tour

Vandaag gaat u een aantal uur de kust van Ierissos verkennen per kajak, na een korte briefing door onze professionele gids gaan jullie op pad. Halverwege de tocht zal er gestopt worden voor wat drinken en een wat lekkers. Na de tour overlegt de gids gelijk met je hoe laat de mountainbike tour morgen start.

Dag 3 – mountainbike tour

De mountainbike tour is geschikt voor ieder fitniveau. De gids past het temp aan, aan jouw wensen. Jullie gaan de bergen rond Ierissos in en maken onder andere een stop bij een heerlijk watertje waar je een frisse duik kunt nemen. Ook deze dag wordt er gezorgd voor wat drinken en wat lekkers onderweg. De tour eindigt met een rondleiding in de lokale bierbrouwerij, wil je op het einde nog een biertje drinken dan kan dit op eigen kosten.

Dag 4 – Jeepsafari Sithonia

(vertrek maandag, woensdag of vrijdag)

Vandaag een vroeg vertrek, met al je spullen in je huurauto rijdt je naar Nikiti. Om 9 uur begint daar de jeepsafari over het schiereiland Sithonia. We gaan vandaag van de gebaande padden af, off road. Door de bergen op onverharde padden ontdekken we het binnenland. Tegen 13 uur komen we aan bij het strand van Neos Marmaras, waar je gaat genieten van een heerlijke lunch alvorens je terug gebracht wordt naar je auto in Nikiti. De tour eindigt rond 16 uur.

Dag 5
Vandaag kan je rustig aan uitchecken en op naar je volgende avontuur.

Inclusief:

4 nachten op basis van logies, kajaktour incl. snack, mountainbike tour incl. snack, jeepsafari incl. lunch

Prijs:

€475,- p.p. op basis van 2 persoonskamer (september- juni)
Toeslag voor juli – augustus €40,- p.p. op basis van 2 personen

Min. aantal deelnemers: 2
Max. aantal deelnemers: 12

Terug naar overzicht Bouwstenen Chalkidiki