De Reisverrijker

Verrijker 5

Verken Chalkidiki vanaf het water (4 dagen/3 nachten)

 

 

Dag 1 – Athos boot tour vanuit Ourandopoli

(alleen op zaterdag)

Vandaag begint je eerste excursie en wel in Ourandopoli, de boot vertrek om 11 uur en vaart in 3 uur tijd langs het schiereiland Athos, waar alle kloosters van de monniken te zien zijn. Na de tour kan je in het stadje wat rondstruinen en lekker lunchen voor je richting je hotel in Ierissos rijdt.

 

Dag 2 – vissen bij Olympiada

Onze vissersboot is in de zomer omgebouwd om ook toeristen mee te nemen met vissen. We gaan een paar uurtjes de zee op en proberen met een handlijntje vis te vangen. Wat je vangt kan je mee naar huis nemen en opeten. Je kajakgids laat je vanavond weten hoe laat je trip mocht zal beginnen.

Dag 3 – kajaktour Ierissos

Vandaag gaat u een aantal uur de kust van Ierissos verkennen per kajak, na een korte briefing door onze professionele gids gaan jullie op pad. Halverwege de tocht zal er gestopt worden voor wat drinken en een wat lekkers.

Dag 4 – snorkeltrip Ammouliani

Vandaag check je uit en rijdt je weer richting Ourandopoli. Hier ga je aan boord van en kan je 3 uurtjes snorkelen rond het eiland Ammouliani. Tegen een toeslag is het ook mogelijk om je snorkeltrip om te zetten in een duiktrip.

Inclusief:

3 nachten op basis van logies, boottour Athos, visexcursie, kajaktocht incl. snack en snorkeltour.

Prijs:

€460,- p.p. op basis van 2 persoonskamer (september – juni)
Toeslag voor juli – augustus €40,- p.p. op basis van 2 personen

Min. aantal deelnemers: 2
Max. aantal deelnemers: 8

Terug naar overzicht Bouwstenen Chalkidiki