16 daagse autorondreis Andalusië

 • El Torcal de Aantequera park
 • Witte stadje Mijas
 • Bezoek Ronda
 • Aapjes kijken in Gibraltar
 • Gouden driehoek van Spanje (Cordoba, Granada en Sevilla)

 

Reisvoorstel aanvragen >

Deze 16-daagse autorondreis door Andalusie waar avontuur, cultuur en adembenemende natuur samenkomen.

Prijs: €2170,- p.p.

Reisinformatie

Ontdek de gouden driehoek van Andalusië tijdens een onvergetelijke 16-daagse autorondreis.

 

 • Belangrijke informatie

  Deze reis is een voorbeeld reis en kan naar eigen wens en smaak worden aangepast. Tijdens het offerte gesprek bespreek ik met jullie de wensen omtrent de te bezoeken overnachtingsplekken tijdens de route, het aantal overnachtingen per locatie en het type accommodaties dat bij jullie past. 

  De reis zou ook in stukken kunnen worden geknipt, waardoor er een 8 of 21 daagse rondreis van gemaakt kan worden.

   

 • Prijsinformatie

  Prijs €2170,- p.p

  op basis van 2 volwassenen

  Inclusief

  • Vlucht
  • Autohuur 
  • 15 overnachtingen 

  Exclusief

  • uitgaven van persoonlijke aard
  • reserveringskosten € 45.00 per boeking
  • calamiteitenfonds € 2.50 per boeking
  • deelname SGR € 5.00 per persoon
  • verzekeringen

   

Dag-tot-dag programma

Dag-tot-dag programma
 • Dag 1 - 2 Cordoba

  Vandaag vlieg je richting Sevilla alwaar je de auto ophaalt en gelijk door rijdt naar Cordoba. De middag en hele volgende dag heb je om Cordoba te verkennen. Reserveer vooraf kaartjes voor de Mosque-Cathedral als je die wilt bezoeken.

 • Dag 3 - 5 Nerja

  In een kleine 2 uur rij je naar Nerja. Je kunt er voor kiezen om op de weg naar Nerja al een omweg te maken naar Granada. En een bezoek te brengen aan deze stad en het Alhambra. Een bezoek aan het Alhambra moet zeker vooraf gereserveerd worden. Je kunt hier niet op de bonnefooi heen rijden.

  Vanuit Nerja kan je de grotten bezoeken, een dagje Malaga doen of gewoon lekker luieren op het strand.

 • Dag 6 - 8 Mijas

  De rit naar Mijas is niet ver, maar ik raad je aan om El Torcal de Aantequera te rijden en daar een wandeling te maken. Echt een prachtig natuurpark. Goede schoen zijn wel een must.

  Mijas is een superleuk wit bergdorp vlak bij de zee. Ook hier zijn weer veel restaurantjes waar je heerlijk kunt eten en wat slenteren ’s avonds. Bezoek vanaf hier Ronda, Malaga en de grote bekende stranden van Torremolinos en Benamaldena, maar ook het binnenland is prachtig.

 • Dag 9 - 11 Tarifa

  Tarifa is een minder bekende badplaats met mooie stranden. Onderweg naar Tarifa kunnen je een stop maken in Gibraltar en met de kabelbaan omhoog en aapjes kijken.

  Geniet lekker van een strandvakantie voordat jullie voor de laatste paar dagen weer naar de stad gaan.

 • Dag 12 – 16 Sevilla

  Bij aankomst in Sevilla breng je eerst de auto terug naar het verhuur station deze heb je in de stad niet meer nodig. Geniet deze laatste dagen van prachtige stad, boek een fietstour. Bezoek een Flamenco show en ga vooral lekker tapas eten.

   

Wat mijn klanten zeggen

jos de Lange
jos de Lange
2024-02-13
Moniek is een geweldige reisplanner. Iemand die echt luistert en doorvraagt. Ze denkt pro actief mee met opties en alternatieven die iedere reis beter maken maar ook efficiënter en goedkoper. 100% aanrader voor iedere reis en vakantie!
Margret Groenewegen
Margret Groenewegen
2024-02-11
Moniek Bos-Bouman heeft voor ons een onvergetelijke reis naar Antarctica geboekt via Hapag Loydd. Met extra activiteiten aansluitend in Buenos Aires. Alles klopte en was super geregeld. En dat in Corona tijd waardoor het geheel 2x een jaar is uitgesteld. En door Moniek telkens opnieuw geregeld moest worden. Chapeau voor de liefdevollie en geduldige manier waarop zijn dat deed. Wij hebben waanzinnig genoten van de reis van ons leven.
Catharine Tap
Catharine Tap
2023-05-12
Moniek heeft voor ons de perfecte reis geboekt naar Mallorca en rekening gehouden met wat voor ons de laagste prijs was. Ze was betrokken en behulpzaam. Ze heeft de dag van tevoren nog geregeld dat ik via een fast lane kon inchecken. Ook moest ik speciale medische bagage mee. Transavia deed hier moeilijk over, maar na veel telefoontjes heeft Moniek het voor ons geregeld. Dat nam veel zorgen bij ons weg. Als ik weer een reis ga boeken dat doe ik dat zeker via Moniek! Echt een aanrader!
Lia Snel
Lia Snel
2022-11-19
Alles helemaal geregeld zoals je zelf wilt. Met als extra leuke tips over het land.
Liane den Haan
Liane den Haan
2020-12-08
Wil je op vakantie en helemaal ontzorgt worden? Dan moet je zeker naar Moniek. Ze adviseert, regelt en denkt mee op elk moment. Voor, tijdens en na je vakantie. Echt super!!
William Masselink
William Masselink
2020-12-08
We kennen Moniek vanaf 2014. Sindsdien helpt ze ons bij de vele reizen die we al hebben gemaakt vakkundig. Ze is hulpvaardig, heeft veel contacten en reageert adequate bij problemen die ook wel eens ontstaan. Al met al kan ik haar iedereen van harte aanbevelen.
Corry Treur
Corry Treur
2020-11-13
Moniek heeft voor ons een reis georganiseerd, niets was haar teveel. Wanneer we iets wilde wijzigen werd het vriendelijk geregeld. Moniek is zelf op veel plekken geweest, waardoor ze goed kan adviseren. Moniek je bent een kanjer!

Foto's

Reisvoorstel aanvragen

Reisvoorstel aanvragen?

Je bent enthousiast, hebt mooie reisideeën en wilt graag persoonlijk advies?

Deel met mij jouw reiswensen via het aanvraagformulier hiernaast.

Vul je gegevens in en dan neem ik binnen 1 werkdag contact met je op.
We bespreken dan jouw reiswensen telefonisch, via mail of Teams!

Ik kijk er naar uit om jouw rondreis op maat te organiseren.

Persoonsgegevens

0

Reiswensen