21 daagse autorondreis Griekenland

 • Athene
 • Meteora kloosters bezoeken
 • wateractiviteiten op Lefkas
 • wandelen in Akradia gebergte
 • strand Olympiada

 

Reisvoorstel aanvragen >

Deze 21-daagse autorondreis van Athene naar Olympiada waar strand, cultuur en natuur samenkomen.

Prijs: €2360,- p.p.

Reisinformatie

Een goede combi van natuur, cultuur en strand tijdens deze 21-daagse autorondreis.

 • Belangrijke informatie

  Deze reis is een voorbeeld reis en kan naar eigen wens en smaak worden aangepast. Tijdens het offerte gesprek bespreek ik met jullie de wensen omtrent de te bezoeken overnachtingsplekken tijdens de route, het aantal overnachtingen per locatie en het type accommodaties dat bij jullie past. 

  De reis zou ook in stukken kunnen worden geknipt, waardoor er een 8 of 15 daagse rondreis van gemaakt kan worden.

   

 • Prijsinformatie

  Prijs €2360,- p.p

  op basis van 2 volwassenen

  Inclusief

  • Vlucht
  • Autohuur 
  • 20 overnachtingen 

  Exclusief

  • one way kosten €300,-
  • uitgaven van persoonlijke aard
  • reserveringskosten € 45.00 per boeking
  • calamiteitenfonds € 2.50 per boeking
  • deelname SGR € 5.00 per persoon
  • verzekeringen

   

Dag-tot-dag programma

Dag-tot-dag programma
 • Dag 1 - 2 Athene

  Vandaag vlieg je richting Athene en kan je de komende dagen de stad verkennen. Beklim de Acropolis, slenter door de straten van Plaka of boek een leuke fietstour om alle highlights van de stad te zien met een gids.

 • Dag 3 - 4 Messina

  Je haalt de auto op in het centrum en rijdt de stad uit. De eerste stop vandaag is het kanaal van Korinthe, waar de grote schepen door varen. Loop over de hoge brug van de ene naar de andere kant. Daarna door naar de opgravingen van Epidauvros en een lunch in Napflio. Dan door naar de kust waar je 2 nachten blijft.

  Geniet hier van de vele strandjes, ga lekker snorkelen. Het is hier heel rustig, overal plek op het strand.

 • Dag 5 - 7 Stenmitsa & Dimitsana

  Vanuit Messina rij je de bergen in en kom je in een prachtig bergachtig landschap. De komende dagen staan in het teken van wandelen. Overigens kan je hier ook raften. Een geweldig wandeling is die van Stemnitsa naar Dimitsana. Je loopt langs diverse kloosters en afgronden. Een pittige wandeling. Zorg dat je of vooraf een taxi regelt om je terug te brengen of begin met een taxi rit.

 • Dag 8 - 11 Lefkas

  Het is een kleine 5 uur rijden naar Lefkas.

  Op Lefkas kan je de verschillende bergdorpen bezoeken en de vele strandjes af gaan. Maar nog leuker is een of twee dagen met de boot rond Lefkas. Neem bijvoorbeeld de kleine sup boot vanaf Nidri.

 • Dag 12 – 13 Parga & Zagori

  Vertrek vanuit Lefkas richting Parga, slenter door de straatjes en ga lekker lunchen voor je doorrijd. Boven aan de weg bij Parga zie je links van je het grote meer met waterlelies.

  Eenmaal in Zagori kan je de vele oude bruggen bezoeken en wandelen in de Vikoskloof. Bij warm weer neem vooral voldoende water mee, want onderweg kom je niets tegen.

   

 • Dag 14-15

  De Meteora klooster pruiken hoog op de rotsen wanneer je Kalambaka binnen rijdt. De komende dagen tijd genoeg om de kloosters te bezoeken. Zorg dat je vroeg bent, de meeste kloosters zijn alleen in de ochtend open en er is iedere dag 1 klooster gesloten. Dames dienen een rok te dragen en de schouders bedekt.

 • Dag 16-17 Edessa & Pozar

  Vandaag rij je richting Edessa, hier kan je een bezoek brengen aan de waterval en in een van de restaurants lunchen voor je doorgaat naar de warmwaterbronnen van Pozar. Dit gebied leent zich ook heel goed om te wandelen.

 • Dag 18-21 Nikiti

  De laatste paar dagen ben je op het schiereiland Chalkidiki. Bezoek vooral de vinger Sithonia met zijn mooie stranden. Wil je nog actief zijn, is het mogelijk een wandeltocht, mountainbike tour of kajaktocht te boeken. Op weg naar Nikiti kun je nog een bezoek brengen aan Thessaloniki de tweede grootste stad van Griekenland en kijken of de flamingo’s aanwezig zijn bij de eerste vinger.

Wat mijn klanten zeggen

jos de Lange
jos de Lange
2024-02-13
Moniek is een geweldige reisplanner. Iemand die echt luistert en doorvraagt. Ze denkt pro actief mee met opties en alternatieven die iedere reis beter maken maar ook efficiënter en goedkoper. 100% aanrader voor iedere reis en vakantie!
Margret Groenewegen
Margret Groenewegen
2024-02-11
Moniek Bos-Bouman heeft voor ons een onvergetelijke reis naar Antarctica geboekt via Hapag Loydd. Met extra activiteiten aansluitend in Buenos Aires. Alles klopte en was super geregeld. En dat in Corona tijd waardoor het geheel 2x een jaar is uitgesteld. En door Moniek telkens opnieuw geregeld moest worden. Chapeau voor de liefdevollie en geduldige manier waarop zijn dat deed. Wij hebben waanzinnig genoten van de reis van ons leven.
Catharine Tap
Catharine Tap
2023-05-12
Moniek heeft voor ons de perfecte reis geboekt naar Mallorca en rekening gehouden met wat voor ons de laagste prijs was. Ze was betrokken en behulpzaam. Ze heeft de dag van tevoren nog geregeld dat ik via een fast lane kon inchecken. Ook moest ik speciale medische bagage mee. Transavia deed hier moeilijk over, maar na veel telefoontjes heeft Moniek het voor ons geregeld. Dat nam veel zorgen bij ons weg. Als ik weer een reis ga boeken dat doe ik dat zeker via Moniek! Echt een aanrader!
Lia Snel
Lia Snel
2022-11-19
Alles helemaal geregeld zoals je zelf wilt. Met als extra leuke tips over het land.
Liane den Haan
Liane den Haan
2020-12-08
Wil je op vakantie en helemaal ontzorgt worden? Dan moet je zeker naar Moniek. Ze adviseert, regelt en denkt mee op elk moment. Voor, tijdens en na je vakantie. Echt super!!
William Masselink
William Masselink
2020-12-08
We kennen Moniek vanaf 2014. Sindsdien helpt ze ons bij de vele reizen die we al hebben gemaakt vakkundig. Ze is hulpvaardig, heeft veel contacten en reageert adequate bij problemen die ook wel eens ontstaan. Al met al kan ik haar iedereen van harte aanbevelen.
Corry Treur
Corry Treur
2020-11-13
Moniek heeft voor ons een reis georganiseerd, niets was haar teveel. Wanneer we iets wilde wijzigen werd het vriendelijk geregeld. Moniek is zelf op veel plekken geweest, waardoor ze goed kan adviseren. Moniek je bent een kanjer!

Foto's

Reisvoorstel aanvragen

Reisvoorstel aanvragen?

Je bent enthousiast, hebt mooie reisideeën en wilt graag persoonlijk advies?

Deel met mij jouw reiswensen via het aanvraagformulier hiernaast.

Vul je gegevens in en dan neem ik binnen 1 werkdag contact met je op.
We bespreken dan jouw reiswensen telefonisch, via mail of Teams!

Ik kijk er naar uit om jouw rondreis op maat te organiseren.

Persoonsgegevens

0

Reiswensen