5 dagen Malta

 • Gozo Treasure hunt jeepsafari
 • Diner De Mondion
 • Vintage car rit
 • Rolling Geeks tour 
 • Valleta

 

Reisvoorstel aanvragen >

Deze 5-daagse reis heeft een goede mix van cultuur, lekker eten en uitdagende activiteiten. 

Prijs: op aanvraag

Reisinformatie

Ontdek de magie van Malta!

Welkom op het prachtige Malta, waar diversiteit tot leven komt op elk hoekje van het eiland! Verken de rijke geschiedenis en cultuur tijdens een wandeling door de kleurrijke straten van Valletta. Ga vervolgens de uitdaging aan met spannende teambuildingactiviteiten zoals kajakken langs de adembenemende kustlijn of een spannende speurtocht door de schilderachtige dorpen. Ontdek de onderwaterwereld met een duikavontuur of geniet van ontspannen snorkelen in kristalheldere wateren. Op Malta vind je voor elk wat wils, waardoor jouw bedrijfsuitje een onvergetelijke ervaring wordt!

https://studio.youtube.com/video/yBAwTPn_9KE/edit

 • Belangrijke informatie

  Deze reis is een voorbeeld reis en kan naar eigen wens en smaak worden aangepast. Tijdens het offerte gesprek bespreek ik met jullie de wensen welke jullie als bedrijf hebben ten aanzien van het uitje. 

  De reis wordt (op verzoek) door mijzelf begeleid. Wat inhoudt dat iedere deelnemer inclusief de organisatie volledig kan genieten van de reis.

   

   

 • Prijsinformatie

  Prijs op aanvraag

  Inclusief

  • Programma zoals offerte
  • overnachtingen inclusief ontbijt
  • Nederlandse reisbegeleiding
  • Internationale vluchten
  • Excursies volgens programma
  • Maaltijden volgens programma

  Exclusief

  • uitgaven van persoonlijke aard
  • reserveringskosten € 45.00 per boeking
  • calamiteitenfonds € 2.50 per boeking
  • deelname SGR € 5.00 per persoon
  • verzekeringen

   

Dag-tot-dag programma

Dag-tot-dag programma
 • Dag 1 Malta

  Met een middagvlucht vliegen we naar Malta. Aangekomen op de luchthaven staat onze chauffeur ons op te wachten om naar het hotel gebracht te worden. We checken in en hebben de gelegenheid ons even op te frissen. In de lobby staat onze gids ons op te wachten voor een puzzeltocht door de stad. Na wat beweging is het tijd om aan te schuiven in restaurant Rampila voor het diner.

 • Dag 2 dagtrip Goza

  We vertrekken al vroeg richting de ferry naar Gozo. Om 9 uur worden we opgewacht in de haven van Gozo door ons Treasure hunt team. We verdelen ons over verschillende jeeps en gaan per jeep op pad om de verschillende opdrachten verspreid over het hele eiland op te lossen. Op het einde van de rit wacht ons een heerlijke lunch op het terras aan het water in restaurant Il Kartell. Na de lunch rijden we terug naar de haven van Gozo voor de overtocht en transfer terug naar het hotel.

  Na een paar uurtjes rust gaan we diner in restaurant Harbour Club.

 • Dag 3 Rolling Geeks 3 city tour

  We varen naar de overkant van Valetta per Dghasja boot. Hier staan voor ons een aantal golfkarretjes klaar om de 3 stadjes te bekijken en te rijden langs diverse filmlocaties. Zal jij ze herkenen? We nuttigen een heerlijke lunch in het park uitkijkend naar de skyline van Valetta.

  De middag is ter vrije besteding in Valetta.

  Rond 18 uur wordt je verwacht in de lobby en gaan we per Vintage auto of bus richting de stad Mdina. We krijgen hier een korte rondleiding voordat we gaan dineren in De Mondion.

 • Dag 4 Citroen boomgaard wandeltour + kookworkshop

  Na het ontbijt gaan we een citroenboomgaard bezoeken. Ontmoet de boer die je meeneemt door het proces van vruchtbaarheid, de belangrijkheid van het klimaat en een paar tips uitdeelt over zelfgekweekte producten! Leer meer over de geschiedenis van de boomgaard. Beëindig de rondleiding met een verfrissende zelfgemaakte citroenlimonade.

  Aansluitend rijden we naar een andere locatie voor een gezellig kookworkshop. De rest van de middag en avond zijn ter vrije besteding.

 • Dag 5

  We verlaten in alle vroegte van de ochtend ons hotel voor de transfer naar de luchthaven. De vlucht terug is al om 7 uur.

Wat mijn kanten zeggen

jos de Lange
jos de Lange
2024-02-13
Moniek is een geweldige reisplanner. Iemand die echt luistert en doorvraagt. Ze denkt pro actief mee met opties en alternatieven die iedere reis beter maken maar ook efficiënter en goedkoper. 100% aanrader voor iedere reis en vakantie!
Margret Groenewegen
Margret Groenewegen
2024-02-11
Moniek Bos-Bouman heeft voor ons een onvergetelijke reis naar Antarctica geboekt via Hapag Loydd. Met extra activiteiten aansluitend in Buenos Aires. Alles klopte en was super geregeld. En dat in Corona tijd waardoor het geheel 2x een jaar is uitgesteld. En door Moniek telkens opnieuw geregeld moest worden. Chapeau voor de liefdevollie en geduldige manier waarop zijn dat deed. Wij hebben waanzinnig genoten van de reis van ons leven.
Catharine Tap
Catharine Tap
2023-05-12
Moniek heeft voor ons de perfecte reis geboekt naar Mallorca en rekening gehouden met wat voor ons de laagste prijs was. Ze was betrokken en behulpzaam. Ze heeft de dag van tevoren nog geregeld dat ik via een fast lane kon inchecken. Ook moest ik speciale medische bagage mee. Transavia deed hier moeilijk over, maar na veel telefoontjes heeft Moniek het voor ons geregeld. Dat nam veel zorgen bij ons weg. Als ik weer een reis ga boeken dat doe ik dat zeker via Moniek! Echt een aanrader!
Lia Snel
Lia Snel
2022-11-19
Alles helemaal geregeld zoals je zelf wilt. Met als extra leuke tips over het land.
Liane den Haan
Liane den Haan
2020-12-08
Wil je op vakantie en helemaal ontzorgt worden? Dan moet je zeker naar Moniek. Ze adviseert, regelt en denkt mee op elk moment. Voor, tijdens en na je vakantie. Echt super!!
William Masselink
William Masselink
2020-12-08
We kennen Moniek vanaf 2014. Sindsdien helpt ze ons bij de vele reizen die we al hebben gemaakt vakkundig. Ze is hulpvaardig, heeft veel contacten en reageert adequate bij problemen die ook wel eens ontstaan. Al met al kan ik haar iedereen van harte aanbevelen.
Corry Treur
Corry Treur
2020-11-13
Moniek heeft voor ons een reis georganiseerd, niets was haar teveel. Wanneer we iets wilde wijzigen werd het vriendelijk geregeld. Moniek is zelf op veel plekken geweest, waardoor ze goed kan adviseren. Moniek je bent een kanjer!

Foto's

Reisvoorstel aanvragen

Reisvoorstel aanvragen?

Je bent enthousiast, hebt mooie reisideeën en wilt graag persoonlijk advies?

Deel met mij jouw reiswensen via het aanvraagformulier hiernaast.

Vul je gegevens in en dan neem ik binnen 1 werkdag contact met je op.
We bespreken dan jouw reiswensen telefonisch, via mail of Teams!

Ik kijk er naar uit om jouw rondreis op maat te organiseren.

Persoonsgegevens

0

Reiswensen