4 dagen Sevilla

 • Tapas eten in de oudste bar van Sevilla
 • Olijfworkshop
 • Flamenco show Tablao Flameno el Arenal
 • Dagtocht in het teken van Iberico ham
 • Nederlandse fietstour

 

Reisvoorstel aanvragen >

Deze 4-daagse reis heeft een goede mix van cultuur, lekker eten en mooie activiteiten. 

Prijs: op aanvraag

Reisinformatie

Houden jullie van een glaasje sangria, tapas, oude paleizen, cultuur en geschiedenis? Dan is Sevilla perfect! 

Sevilla is levendig en heeft gezellige sfeer. De stad staat vol met prachtige bezienswaardigheden en ondanks dat Sevilla veel bezocht wordt, voelt het hier toch nog authentiek wanneer je door de smalle straatjes vol tapastentjes dwaalt en in de avond lokken de klanken van flamencodansers je een gezellig barretje in. Spring op de fiets en verken deze bijzonder sfeervolle stad.

 

 • Belangrijke informatie

  Deze reis is een voorbeeld reis en kan naar eigen wens en smaak worden aangepast. Tijdens het offerte gesprek bespreek ik met jullie de wensen welke jullie als bedrijf hebben ten aanzien van het uitje. 

  De reis wordt (op verzoek) door mijzelf begeleid. Wat inhoudt dat iedere deelnemer inclusief de organisatie volledig kan genieten van de reis.

   

   

 • Prijsinformatie

  Prijs op aanvraag

  Inclusief

  • Programma zoals offerte
  • overnachtingen inclusief ontbijt
  • Nederlandse reisbegeleiding
  • Internationale vluchten
  • Excursies volgens programma
  • Maaltijden volgens programma

  Exclusief

  • uitgaven van persoonlijke aard
  • reserveringskosten € 45.00 per boeking
  • calamiteitenfonds € 2.50 per boeking
  • deelname SGR € 5.00 per persoon
  • verzekeringen

   

Dag-tot-dag programma

Dag-tot-dag programma
 • Dag 1 Sevilla

  Met een rechtstreekse vlucht vliegen we naar Sevilla, waar onze chauffeur ons op te wachten staat voor een transfer naar ons hotel. We checken in en droppen de koffers op de kamer en begeven ons naar de oudste tapasbar van de stad El Rinconcillo. Na een heerlijke lunch wandelen we richting La Revuelta, alwaar onze Alexis Kerner, een gecertificeerde olijfolieproever, de groep alles zal vertellen over de Spaanse extra vierge olijfolie. Na een opfris moment in het hotel gaan we op pad naar de laatste belevenis van de dag een echte Spaanse Famenco show in Tablao Flameno el Arenal. We sluiten de avond af met een diner in restaurant Fluvial.

 • Dag 2 Iberico ham tour buiten Sevilla

  Na een heerlijk ontbijt in het hotel vertrekken we uit Sevilla en gaan we richting Aracena National Park voor een uitgebreide kennismaking met de Iberico ham.

  Iberische ham is afkomstig van het Zwarte Iberische varken, zeer gewaardeerd in de Spaanse gastronomie en wereldwijd erkend. Het zwarte Iberische varken wordt in vrijheid grootgebracht in houten graslanden -waar ze eikels eten- die wij ook gaan bezoeken.

  Tijdens het bezoek aan het mediterrane bos en de Iberische varkensboerderij in deze culinaire tour, leren we je over de lokale kruiden, grassen en bomen die dit bos. We zullen de varkens zien eten en leren over de verschillende rassen. De gids geeft uitleg over de verschillende DO, kleurlabels, het verschil tussen Iberische ham van eikels en Iberische ham. Vervolgens gaan we naar het museum.

  De tour inclusief rit naar de locatie (1.5 uur vanaf Sevilla) duurt ±9 uur. Inclusief lunch geserveerd als vleeswaren en voor elke twee personen een schotel gerookte ham, geserveerd met brood en lokale wijnen.

 • Dag 3 Tapas stadstour per fiets

  Een relax ochtendje om zelf even de stad te gaan ontdekken en op eigen gelegenheid te lunchen. Om 14 uur vertrekt onze fietstour en gaan we de highlights van Sevilla zien en stoppen we om tussendoor onze trek te stillen bij een van de tapasbarretjes in het park. Afhankelijk van de groepsgrote wordt de groep gesplitst.

  We sluiten deze mooie dagen af met een diner in restaurant El Traga.

 • Dag 4

  Na het ontbijt verzamelen we ons in de lobby, checken uit en gaan richting de luchthaven.

Wat onze klanten zeggen

Wat mijn klanten zeggen

jos de Lange
jos de Lange
2024-02-13
Moniek is een geweldige reisplanner. Iemand die echt luistert en doorvraagt. Ze denkt pro actief mee met opties en alternatieven die iedere reis beter maken maar ook efficiënter en goedkoper. 100% aanrader voor iedere reis en vakantie!
Margret Groenewegen
Margret Groenewegen
2024-02-11
Moniek Bos-Bouman heeft voor ons een onvergetelijke reis naar Antarctica geboekt via Hapag Loydd. Met extra activiteiten aansluitend in Buenos Aires. Alles klopte en was super geregeld. En dat in Corona tijd waardoor het geheel 2x een jaar is uitgesteld. En door Moniek telkens opnieuw geregeld moest worden. Chapeau voor de liefdevollie en geduldige manier waarop zijn dat deed. Wij hebben waanzinnig genoten van de reis van ons leven.
Catharine Tap
Catharine Tap
2023-05-12
Moniek heeft voor ons de perfecte reis geboekt naar Mallorca en rekening gehouden met wat voor ons de laagste prijs was. Ze was betrokken en behulpzaam. Ze heeft de dag van tevoren nog geregeld dat ik via een fast lane kon inchecken. Ook moest ik speciale medische bagage mee. Transavia deed hier moeilijk over, maar na veel telefoontjes heeft Moniek het voor ons geregeld. Dat nam veel zorgen bij ons weg. Als ik weer een reis ga boeken dat doe ik dat zeker via Moniek! Echt een aanrader!
Lia Snel
Lia Snel
2022-11-19
Alles helemaal geregeld zoals je zelf wilt. Met als extra leuke tips over het land.
Liane den Haan
Liane den Haan
2020-12-08
Wil je op vakantie en helemaal ontzorgt worden? Dan moet je zeker naar Moniek. Ze adviseert, regelt en denkt mee op elk moment. Voor, tijdens en na je vakantie. Echt super!!
William Masselink
William Masselink
2020-12-08
We kennen Moniek vanaf 2014. Sindsdien helpt ze ons bij de vele reizen die we al hebben gemaakt vakkundig. Ze is hulpvaardig, heeft veel contacten en reageert adequate bij problemen die ook wel eens ontstaan. Al met al kan ik haar iedereen van harte aanbevelen.
Corry Treur
Corry Treur
2020-11-13
Moniek heeft voor ons een reis georganiseerd, niets was haar teveel. Wanneer we iets wilde wijzigen werd het vriendelijk geregeld. Moniek is zelf op veel plekken geweest, waardoor ze goed kan adviseren. Moniek je bent een kanjer!

Foto's

Reisvoorstel aanvragen

Reisvoorstel aanvragen?

Je bent enthousiast, hebt mooie reisideeën en wilt graag persoonlijk advies?

Deel met mij jouw reiswensen via het aanvraagformulier hiernaast.

Vul je gegevens in en dan neem ik binnen 1 werkdag contact met je op.
We bespreken dan jouw reiswensen telefonisch, via mail of Teams!

Ik kijk er naar uit om jouw rondreis op maat te organiseren.

Persoonsgegevens

0

Reiswensen