Security slots op Schiphol

Security slots op Schiphol

Vanaf nu kun je op een zelf gekozen tijdstip door de securitycontrole, als je maar een tijdslot reserveert. Het is gratis, gemakkelijk en je voorkomt op deze manier rijvorming bij security. Sluit je aan in onze virtuele rij en begin zorgeloos je reis! Vanaf 3 dagen voor je dag van vertrek kun je een tijdslot boeken via de Schiphol website.

In het reserveringsproces wordt er gevraagd naar de groepsgrootte van je reisgezelschap. Zo boek je bijvoorbeeld voor het hele gezin één tijdslot, en gaan jullie samen door het securityproces. Ben je met een heel elftal of groepsreis? Dan is het niet nodig om allemaal op hetzelfde tijdslot te boeken: jullie kunnen elkaar na het securityproces in de Lounge weer opwachten. Schiphol zal je een aantal tijdsloten voorstellen die passen bij jouw vlucht, gebaseerd op de vertrektijd van je vlucht en de verwachtte drukte. Het laatst mogelijke tijdslot is 1 uur voor vertrek.

 

Als je geen ruimbagage hebt én thuis bent ingecheckt, kun je gelijk naar de securitycontrole. Ga daar naar de aangewezen rij met ‘Timeslots’. Als je wel ruimbagage hebt of nog niet thuis bent ingecheckt, ga je eerst naar de check-in balie van jouw luchtvaartmaatschappij.

 

Een tijdslot is 15 minuten geldig waarin je verwacht wordt je te melden. Als je te vroeg bent, is jouw tijdslot nog niet actief. Ben je te vroeg op Schiphol, dan word je verzocht te wachten op Plaza tot jouw tijdslot actief is. Als je meer dan 15 minuten te laat bent, kunnen we niet garanderen dat je gebruik kunt maken van je tijdslot. We vragen je dan via de gebruikelijke route voor passagiers zonder tijdslot door security te gaan.

 

De reisverrijker
Moniek Bos-Bouwman


Eikenlaan 24
3481 CN Harmelen

Mobiel: 06-20851033
Email: moniek@dereisverrijker.nl
KVK: 30260131

 

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m Zondag van 07.00 – 22.00 uur.

In geval van spoed kunt u mobiel altijd een boodschap achterlaten en dan bel ik u zo snel mogelijk terug.

Of u kunt bellen met het hoofdkantoor in Den Haag telefoon: 070-3141831 (uitsluitend in noodgevallen te gebruiken)

Heeft u nog verdere vragen? Wilt u langskomen of vindt u het fijn dat ik bij u langskom, maak dan een afspraak!