Specialisme

 Aussie Specialist

In de afgelopen jaren heb ik zeer veel kennis opgedaan met betrekking tot reizen naar Australië door drie lange rondreizen die ik zelf maakte (zie ook de reisverslagen hiervan onder het kopje reisverslagen – Oceanië). Maar ook door mijn werkzaamheden voor het bedrijf QAS Holidays, dat gespecialiseerd is in Australiëreizen, en Kuoni, ben ik uitstekend in staat om voor u de perfecte reis naar Australië samen te stellen.

Via het Australische verkeersbureau heb ik zelfs een cursus gevolgd waarin de specifieke landenkennis wordt getoetst en hiervoor de certificaten behaald.

Koestert u al tijden de wens om naar het mooie Australië te gaan, maar kunt u niet kiezen welke delen van het land u wilt bezoeken? Australië is ten slotte groter dan heel Europa en onmogelijk in 3 weken tijd compleet te doorkruisen… Ik help u hier graag verder mee. Samen bespreken we uw reisplannen en geef ik tips en ideëen. Voor het maken van de juiste offerte vergelijk ik verschillende aanbieders om u de beste prijs aan te kunnen bieden.

certificate_qualified-aussie-150x150 aussie-specialist-luxury-experiences-certificate-150x150

Jordan Expert

In de afgelopen jaren heb ik meerdere reizen naar Jordanië samen gesteld en geboekt geheel naar de wens van de klant. Jordanië is zo’n gefascineerd en veelzijdig land, dat ik me hierin ben gaan verdiepen. Dit land is relatief klein, waardoor alles makkelijk bereikbaar is en je veel bezienswaardigheden in een korte periode kunt doen. De mooie oudheden, woestijn het drijven op de Dode Zee maar ook de koraalriffen van de Rode Zee zijn allemaal binnen handbereik en in een vakantie te doen. De afstand tussen Amman en Aqaba is dan ook maar 3 uur. Via een cursus die ik heb gevolgd bij het Jordan Tourism Board mag ik me nu officieel Jordan Expert noemen. En daar komt bij dat mijn agent in Jordanië geweldige service geeft, waardoor mijn klanten altijd vol enthousiasme terug komen. Samen kijken we wat voor jullie de beste reis is. Met eigen auto of met privé gids er zijn zoveel mogelijkheden in dit land.

 

scan_doc0001-300x219

Canada Expert

Jaren geleden heb ik een ongelofelijk mooie rondreis gemaakt aan de westkust van Canada. Voor het voor- en najaar 2013 staan er ook weer twee Canada reizen op de planning. Ik heb dan ook afgelopen september de kans aangegrepen om een cursus Canada te volgen. Een cursus die elk gebied tot in de detail uitlegt, tips geeft over restaurants, bezienswaardigheden etc. Ik ben dan nu ook in staat om de meeste geweldige reizen in elkaar te zetten. En natuurlijk bepaald u zelf het budget door te kiezen voor standaard, middenklasse of luxe accommodaties. Maar een land bij uitstek om per camper te reizen. Ik help u graag verder bij het organiseren van uw reis naar Canada.

canada-certificaat-236x300