Sunflower Keycord

Reizen met een verborgen beperking?

Dit hoeft niet langer een probleem te zijn! Met de Sunflower keycord geef je (subtiel) aan dat je misschien extra hulp, steun of extra tijd nodig hebt. Steeds meer luchthavens en andere openbare locaties sluiten zich hierbij aan. De meeste luchthavens over heel de wereld zijn al bekend met Sunflower Hidden Disabilities.

Hoe gaat dat in zijn werk?

In oktober werd ik uitgenodigd door Sunflower en KLM voor een rondleiding op Schiphol. Samen met een groep mensen met een verborgen beperking, kregen wij een tour op Schiphol. Deze tour wordt speciaal aangeboden aan mensen met een verborgen beperking, zo kunnen zij alvast even sfeer proeven en alles verkennen op de luchthaven.

Extra begeleiding

Zeker met de huidige drukte op de luchthavens is het fijn om extra begeleiding te hebben. De Sunflower Keycord geeft je echter geen voorang hierop. Maar ik kan je daar wel bij helpen! Als je een boeking bij mij maakt, en je aangeeft dat je speciale begeleiding nodig hebt kan ik voor een kleine vergoeding dit voor je regelen. Draag dan je keykord en jij + 1 persoon kunnen dan gebruik maken van de service!

Meer weten? Neem gerust contact met me op!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust in onderstaand formulier, dan neem ik snel contact met je op.