Jouw reis

Stedentrip, zonvakantie, rondreis, groepsreis het maakt allemaal niet uit, De Reisverrijker heeft een groot aanbod aan reizen en stelt graag jouw reis persoonlijk samen, zodat jij onbezorgd de vakantie kunt boeken die je voor ogen hebt. En ik sta tot je beschikking voor, tijdens en na de reis.

Incentive & Groepsreis

Een leuk uitstapje met uw personeel? Met een groep vrienden een weekje weg? Op wintersport met je sportvereniging? Ik regel het voor je! Ik heb veel contacten in het binnen- en buitenland, daarom is vrijwel álles te regelen. We gaan samen om tafel om te kijken wat precies de wensen zijn, het aantal deelnemers en het budget. Samen zetten wij een onvergetelijke reis in elkaar!

Op zoek naar wat inspiratie?

 

Hier vind je een kleine greep uit Incentive & Groepsreis verrijkers

Extra’s die jouw reis verrijken

Belangrijke extra’s die jouw reis nu net die extra dimensie geven. Een autohuur geeft je tijdens je vakantie een stuk meer vrijheid. En die ene excursie die je echt vooraf moeten boeken, anders is er zeker weten geen plek meer voor. Of je wilt gewoon onbezorgd alles van a tot z geregeld hebben, niet nadenken gewoon beleven. Aan mij de taak om jouw reis zo compleet mogelijk aan te bieden, zodat je niets mist.

Bekijk hier alle verrijkers

Maatwerk

Mijn idee, een rondreis haal je niet uit een standaard boekje. Deze moet speciaal op jouw wensen worden gecreëerd. Vaak zijn de standaard rondreizen, veel in de auto en zoveel mogelijk kilometers om alles maar te zien. Jij als reiziger hebt geen idee en gaat er vanuit dat dit allemaal gewoon kan, tot je terug komt en moe bent van al dat reizen en je achteraf op je foto’s ziet waar je allemaal geweest bent. Beleving vind ik erg belangrijk en daarom kies ik vaak voor een kleinere route, maar meer tijd om de bestemming ook te verkennen.

Pakketreis via een touroperator

Er zijn vele aanbieders die ook met mij als reisbureau zaken doen, denk aan een TUI, De Jong Intra, OAD etc. Wat is jouw voordeel als je dit via mij boekt. Ik ben jouw tussenpersoon wat inhoudt dat jij nooit lang in de wacht hoeft te staan of zelf dingen te regelen. Je legt je vraag of probleem bij mij neer en ik zorg dat er antwoord komt. De tickets krijg je via mij en ik help me met inchecken, stoelen boeken etc. En je betaald dezelfde prijs als online, maar met een stukje meer gemak.

Laat je inspireren door de mooiste pareltjes!

 

Hier vind je de mooiste accommodaties op een rijtje.

vraag een reisadvies aan!

Ik hoor je denken. Die Moniek de Reisverrijker weet het mooi te brengen. Maar wat kost dat dan wel niet? Door je reis via mij te regelen bespaar je niet alleen tijd maar kun je zorgeloos op reis.

Persoonsgegevens

0

Reiswensen