de reisverrijker

verrijkers incentive & groepsreizen

Wat is een incentive reis?

Wat is de definitie van een incentive reis? Een incentive betekent ‘iets dat inspireert, prikkelt of motiveert’.  Een incentive reis biedt jou daardoor de mogelijkheid op een unieke wijze de relatie met jouw team te versterken. Intensief samen zijn, dat is je doel met een incentive reis! Daarnaast heeft een incentive reis een zeer positief effect op jouw team en de onderlinge saamhorigheid.

Geef een extra dementie aan je jubileum, bedrijfsfeest, sportevenement of drie generatie reis!

Het delen van onvergetelijke ervaringen verbindt. Wil jij op unieke wijze en/of op een bijzondere plek jullie relatie versterken?

Bij mij geen standaard programma’s of bestemmingen, maar speciaal op jouw wensen afgestemde reizen. Ik zet altijd een stapje extra – letterlijk en figuurlijk.  Samen leven we toe de trip, ik ga mee om de reis te begeleiden, zodat jij ook optimaal kan genieten van de reis en je er bent voor de connectie met je team en teamspirit. Laat je inspireren door een aantal van de door mij reeds uitgevoerde reizen.

Van de top restaurants in Riga, Alesund en Sevilla tot een bouwkundig Toronto. Maar vergeet zeker niet de bijzondere bestemmingen als IJsland – op zoek naar het noorderlicht, Oman – waarbij je slaapt in de woestijn of Jordanië – het sprookje van duizend-en-één-nacht.

Perfect geregelde incentive en groepsreizen

Na een inventarisatie gesprek via telefoon of op locatie ga ik voor je aan de slag om een vertaling te maken van jouw wensen in een unieke reis voor jouw bedrijf, familie of organisatie. Na de keuze uit de verschillende geboden opties verzorg ik de complete boeking, organisatie van deelnemerswensen etc. al deze logistieke rompslomp neem ik uit handen. Voor en tijdens de reis neem ik de begeleiding op me, zodat ook jij kunt genieten van een onvergetelijke reiservaring.

Personal touch…

Waarom jouw reis laten organiseren door De Reisverrijker? Mijn aanpak is persoonlijk. Je hebt direct contact met mij, en ik zorg er persoonlijk voor dat jullie reis tot in de puntjes is geregeld. Waar nodig, leg ik van tevoren de reisroute af. Ik bezoek alle locaties en check of echt alles perfect is geregeld.

Elke reis krijgt dan ook mijn volledige aandacht en ik houd de lijnen kort. Ik werk met lokale agentschappen en schakel de tussenpersoon als een touroperator uit. Als bedrijf betaal je dus voor wat je krijgt: een onvergetelijke reis naar een mooie bestemming.

Wil je een op maat gemaakte reis, die perfect aansluit bij jouw bedrijf? Maak een vrijblijvende afspraak zodat wij een plan op maat voor jou kunnen maken.

Deze teams heb ik inmiddels versterkt:

 

De reisverrijker
Moniek Bos-Bouwman


Eikenlaan 24
3481 CN Harmelen

Mobiel: 06-20851033
Email: moniek@dereisverrijker.nl
KVK: 30260131

 

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m Zondag van 07.00 – 22.00 uur.

In geval van spoed kunt u mobiel altijd een boodschap achterlaten en dan bel ik u zo snel mogelijk terug.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust in onderstaand formulier, dan neem ik snel contact met je op.