De Reisverrijker Incentive reis

Berlijn

Berlijn – Geschiedenis, cultuur en nachtleven

Berlijn wordt ook wel dé creatieve stad van Europa genoemd.

Berlijn heeft voor ieder wat wils! Van currywurst tot Michelinster, van vintage tot haute couture en van museum tot technoclub. De stad staat natuurlijk ook bol van de historische bezienswaardigheden welke je op verschillende manieren kunt bezoeken. Of je nu van kunst houdt of van geschiedenis, uit wilt gaan tot in de vroege uurtjes of heerlijk wilt shoppen.

Dag 1 – vertrek Berlijn

Vanaf het werk vertrekken we richting Schiphol voor een avondvlucht naar Berlijn. Na aankomst checken we in en drinken we nog een borreltje op het terras aangezien ons hotel midden op Alexanderplatz gelegen is.

Dag 2 – Trabi safari en stadswandeling

Na het ontbijt lopen we richting Trabi World een wandeling van een klein half uurtje. Daar worden we opgewacht door onze gids. We krijgen uitleg over de besturing van de oude trabantjes en vertrekken in colonne door de stad. Halverwege de tour wordt er gestopt en kan er gewisseld worden van bestuurder. Na een rondrit van 2 uur krijgen we curryworst met brood als lunch. Met volle magen worden we opgehaald door onze lokale gids Matti. Hij neemt ons mee door zijn Berlijn, op verzoek hebben we gevraagd om een combi tour met streetart en de geschiedenis van de Berlijnse muur.

Dag 3 – fietstour Berlijn en lunch Fernsehturm

We starten vandaag met een 3 uur durende fietstour door de verschillende wijken van Berlijn. Onze gids stopt onderweg af en toe om te vertellen over de belangrijke bezienswaardigheden die we voorbij fietsen. Na de tour gaan we terug richting Alexanderplatz en stijgen we naar grote hoogte. We hebben gereserveerd voor de lunch in de Fernsehturm. De toren draait terwijl je aan je tafel zit en zo heb je een mooi wijds uitzicht over de stad. Een mooie afsluiter van deze reis. Vanaf hier gaan we naar de luchthaven voor de vlucht terug naar Amsterdam.

Terug naar het incentive overzicht

De reisverrijker
Moniek Bos-Bouwman


Eikenlaan 24
3481 CN Harmelen

Mobiel: 06-20851033
Email: moniek@dereisverrijker.nl
KVK: 30260131

 

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m Zondag van 07.00 – 22.00 uur.

In geval van spoed kunt u mobiel altijd een boodschap achterlaten en dan bel ik u zo snel mogelijk terug.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust in onderstaand formulier, dan neem ik snel contact met je op.