De Reisverrijker Incentive reis

Londen

Londen – Zien, doen en beleven

De stad waar het straatbeeld bepaald wordt door de traditionele rode dubbeldekkers en de London cabs.

Een fantastische wereldstad. Eeuwenoude tradities komen samen met de nieuwste trends. De mogelijkheden voor deze stad zijn oneindig. Op alle gebieden: cultuur, uit eten, sportief, uitgaan. Londen is een geweldige stad voor alle leeftijden en soorten groepen. Londen is te bereiken, per trein, bus en auto.

Dag 1 – Rotterdam algemene ledenvergadering

Vandaag ontvangen we alle franchisenemers in het Van der Valk hotel in Rotterdam. We overnachten hier en na een wandelend buffet beginnen we aan de algemene ledenvergadering. Na de vergadering is er een borrel en zoekt iedereen zijn kamer op.

Dag 2 – prive vliegtuig naar Londen

Vroeg op! We checken in op de luchthaven van Rotterdam aan onze eigen incheck balie. Voor we het weten zitten we in ons eigen gecharterde vliegtuig naar Londen. Een vlucht van een 45 minuten. Er is net voldoende tijd voor een drankje. Het ontbijt nemen we mee van boord en eten we in de bus naar de stad. De rit is nog een klein uurtje aangezien we op Stansted zijn geland.

Aangekomen in het hotel wordt iedereen in groepen verdeeld en gaat op pad met verschillende vragen over de diverse te bezoeken supermarkten in Londen. Een tocht waar de groepen ruim 2 uur mee bezig zijn.

’s avonds is het diner in het hotel.

Dag 3 – Londen op eigen gelegenheid, terug vlucht Rotterdam

Na het ontbijt kan iedereen op eigen gelegenheid de stad bezoeken. Om 14 uur verzamelen we op station Pancras. Vanaf hier nemen we in 2 groepen de trein terug naar de luchthaven Stansted om weer aan boord te gaan van ons privé vliegtuig.

Terug naar het incentive overzicht

De reisverrijker
Moniek Bos-Bouwman


Eikenlaan 24
3481 CN Harmelen

Mobiel: 06-20851033
Email: moniek@dereisverrijker.nl
KVK: 30260131

 

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m Zondag van 07.00 – 22.00 uur.

In geval van spoed kunt u mobiel altijd een boodschap achterlaten en dan bel ik u zo snel mogelijk terug.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust in onderstaand formulier, dan neem ik snel contact met je op.