De Reisverrijker Incentive reis

Sevilla

Sevilla – Beleven, proeven en relaxen

Houd jij van een glaasje sangria, tapas, oude paleizen, cultuur en geschiedenis?

Sevilla is levendig en heeft gezellige sfeer. De stad staat vol met prachtige bezienswaardigheden en ondanks dat Sevilla veel bezocht wordt, voelt het hier toch nog authentiek wanneer je door de smalle straatjes vol tapastentjes dwaalt en in de avond lokken de klanken van flamencodansers je een gezellig barretje in. Spring op de fiets en verken deze bijzonder sfeervolle stad.

Dag 1 – Olijfworkshop van Alexis Kerner en Flamenco show Tablao Flameno el Arenal

Met een rechtstreekse vlucht vliegen we naar Sevilla waar onze chauffeur ons op te wachten staat voor een transfer naar ons hotel Melia Seville. We checken in en droppen de koffers op de kamer en begeven ons naar de stad voor een lunch in de oudste bar van de stad El Rinconcillo. Na de lunch wandelen we richt La Revuelta waar we alles gaan leren over olijfolie tijdens de workshop van Alexis Kerner. Even relaxen in het hotel voor we te voet naar Tablao Flameno El Arenal wandelen voor een flamenco show van 1 uur. We sluiten de lange dag af met een diner in restaurant Fluvial.

Dag 2 – Iberico ham tour

Na een heerlijk ontbijt in het hotel gaan we met de bus de stad uit en op zoek naar de Iberische varkens.

Iberico ham is afkomstig van het Zwarte Iberische varken, zeer gewaardeerd in de Spaanse gastronomie en wereldwijd erkend. Het zwarte Iberische varken wordt in vrijheid grootgebracht in houten graslanden -waar ze eikels eten- die wij ook gaan bezoeken.

Iberico hamtour inclusief lunch – tijdens een bezoek aan het mediterrane bos en de Iberische varkensboerderij leer je over de lokale kruiden, grassen en bomen die dit bos uniek maken. De varkens worden gevoerd, waardoor we heel dichtbij kunnen komen en leren over de verschillende rassen. De gids geeft uitleg over de verschillende kleurlabels, het verschil tussen Iberische ham van eikels en Iberische ham van cebo. En we bezoeken het museum. Na afloop een heerlijke lunch en proeverij van alle soorten Iberico vlees.

De tour inclusief rit naar de locatie (1.5 uur vanaf Sevilla) duurt ±9 uur. Inclusief lunch geserveerd als vleeswaren en voor elke twee personen een schotel gerookte ham, geserveerd met brood en lokale wijnen.

Dag 3 – Fiets tapas tour

De ochtend is lekker relax om zelf een beetje de stad te verkennen. In de middag gaan we actief op pad. We maken een 4 uur durende fietstour inclusief 2 tapas stops.

Tijdens deze fantastische Sevilla Fietstocht ga je niet alleen op zoek naar de standaard highlights, maar ga je ook genieten van tapas! Je krijgt 3 tapas per persoon en een drankje per stop. Ontdek bezienswaardigheden als Metropol Parasol en het gezellig plein Alameda de Hércules, het prachtige historische centrum bezoek je met een lokale gids. Leer de cultuur kennen, ontdek de verborgen schatten, luister naar de stadsverhalen en zie plekken die je zonder gids niet zou ontdekken.

’s avonds dineren we in het uitmuntende El Traga restaurant.

 

Dag 4 – retour naar Nederland

Na het ontbijt checken we uit en gaan we terug naar de luchthaven voor de vlucht terug naar Nederland.

Terug naar het incentive overzicht

De reisverrijker
Moniek Bos-Bouwman


Eikenlaan 24
3481 CN Harmelen

Mobiel: 06-20851033
Email: moniek@dereisverrijker.nl
KVK: 30260131

 

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m Zondag van 07.00 – 22.00 uur.

In geval van spoed kunt u mobiel altijd een boodschap achterlaten en dan bel ik u zo snel mogelijk terug.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust in onderstaand formulier, dan neem ik snel contact met je op.